• Today
  20:00
  14/11/2018

  Shfaqja “Kopshti i Vishnjeve”

  nga Anton Çehov; regjia: Ilir Bokshi

 • Friday
  20:00
  16/11/2018

  Shfaqja “Ana dhe Zefi”

  nga Ad De Bont; regjia Erson Zymberi – Skena e vogël

 • Saturday
  20:00
  17/11/2018

  Shfaqja “Të Harruarit”

  koncepti dhe regjia: Shkurtë Aliu – Skena e vogël

 • Monday
  20:00
  19/11/2018

  Shfaqja “Bordel Ballkan”

  nga Jeton Neziraj: regjia Andras Urban

 • Tuesday
  20:00
  20/11/2018

  Shfaqja “KALIGULA”

  nga Albert Kamy; regjia: Kushtrim Koliqi

 • Wednesday
  20:00
  21/11/2018

  Shfaqja “KALIGULA”

  nga Albert Kamy; regjia: Kushtrim Koliqi

 • Thursday
  20:00
  22/11/2018

  Shfaqja e baletit “Pa mure”

  – Koreografia: Teuta Krasniqi

 • Friday
  20:00
  23/11/2018

  Shfaqje mysafire e Teatrit Shqiptar Shkup – “VDEKJA E DANTONIT”

  nga G. Byhner; regjia Dino Mustafic

 • Saturday
  20:00
  24/11/2018

  Shfaqja “Bordel Ballkan”

  nga Jeton Neziraj: regjia Andras Urban

 • Monday
  20:00
  26/11/2018

  Shfaqja “Bardh”

  nga Dubravko Mihanovic; regjia Fatos Berisha - Programi: Skena e vogël e vogël

 • Tuesday
  20:00
  27/11/2018

  Shfaqja “Bardh”

  nga Dubravko Mihanovic; regjia Fatos Berisha - Programi: Skena e vogël e vogël

 • Wednesday
  20:00
  28/11/2018

  nga Dubravko Mihanovic; regjia Fatos Berisha - Programi: Skena e vogël e vogël

  nga Tolstoy; producente Kozeta Kurti; regjisor: Fatos Berisha – Shfaqje mysafire nga Pagan Tirana dhe Teatri Urban Prishtinë

 • Thursday
  20:00
  29/11/2018

  Skena e vogel: “Hamleti simbas Horacit”

  nga Ag Apolloni; regjia: Ilirjan Himaj

 • Friday
  20:00
  30/11/2018

  Shfaqja “Zoti i Masakrës”

  nga Jasmina Reza; regjia: Besfort Idrizi - Skena e vogël