• Monday
  20:00
  17/12/2018

  PREMIERA e shfaqjes “DESTUR - Blasfemi e ëmbël”

  nga Musa Ramadani dhe Elif Shafak; dramaturgjia dhe regjia: Zana Hoxha Krasniqi

 • Tuesday
  20:00
  18/12/2018

  Shfaqja “DESTUR - Blasfemi e ëmbël"

  nga Musa Ramadani dhe Elif Shafak; dramaturgjia dhe regjia: Zana Hoxha Krasniqi

 • Wednesday
  20:00
  19/12/2018

  Shfaqja “DESTUR - Blasfemi e ëmbël”

  nga Musa Ramadani dhe Elif Shafak; dramaturgjia dhe regjia: Zana Hoxha Krasniqi

 • Thursday
  20:00
  20/12/2018

  Shfaqje mysafire “Boeing Boeing”

  nga Marc Camoletti. Regjia: Fitore Rubovci

 • Monday
  20:00
  24/12/2018

  PREMIERA e shfaqjes “Skenderbeu ose Dashuri dhe Liri”

  nga Thomas Whincop dhe Fadil Hysaj; regjia Fadil Hysaj

 • Tuesday
  20:00
  25/12/2018

  Shfaqja “Skenderbeu ose Dashuri dhe Liri”

  nga Thomas Whincop dhe Fadil Hysaj; regjia Fadil Hysaj

 • Wednesday
  20:00
  26/12/2018

  Shfaqja “Skenderbeu ose Dashuri dhe Liri”

  nga Thomas Whincop dhe Fadil Hysaj; regjia Fadil Hysaj

 • Friday
  20:00
  28/12/2018

  Shfaqja “Të jesh nënë”

  nga Roberto Brecco; regjia: Sevdije Ajeti – Shfaqje mysafire e Teatrit Istref Begolli - Pejë

 • Saturday
  20:00
  29/12/2018

  Shfaqja “Skenderbeu ose Dashuri dhe Liri”

  nga Thomas Whincop dhe Fadil Hysaj; regjia Fadil Hysaj

 • Sunday
  20:00
  30/12/2018

  Shfaqja “SHKUMSI”

  nga Naser Shatrolli – Shfaqje mysafire e Kompanise Kllapa