PROGRAMI PËR MUAJIN 12/2019

29/12/2019

20:00

Premiera e shfaqjes: "ERVEHEJA"

shfaqje mysafire nga Ahmet Qerezi; regjia Drita Begolli


27/12/2019

20:00

Shfaqja: “BRYMA E VDEKJES”

nga Milazim Krasniqi; regjia: Burbuqe Berisha


26/12/2019

20:00

Baleti: “LA FILLE MAL GARDEE”

, koreografia: Natalia Osipova


25/12/2019

20:00

Komedia “KARNEVALET E KORÇËS”

nga Spiro Çomora; regjia: Altin Basha


24/12/2019

20:00

Komedia “KARNEVALET E KORÇËS”

nga Spiro Çomora; regjia: Altin Basha


23/12/2019

20:00

Shfaqja: "NIGDJE NIKOG NEMAM"

nga Edward Bond; regjia Alban Ukaj, shfaqje mysafire nga Sarajeva - Teatri "SARTR" në bashkëpunim me "ART Kontakt"


21/12/2019

20:00

Shfaqja: “BISHA NË HËNË”

nga Richard Kalinoski; regjia: Butrint Pasha – Skena e vogël e vogël


20/12/2019

20:00

Shfaqja: "MJEKU I MIRË"

nga Neil Simon; regjia: Agon Myftari shfaqje mysafire nga Teatri Profesionist "Bekim Fehmiu - Prizren


19/12/2019

20:00

Baleti: “NGHYRAT E VALLËZIMIT”,

koreografia: Mehmet Ballkan


18/12/2019

20:00

Shfaqja “Skenderbeu, ose dashuri dhe liri”

nga Th. Whincop dhe F. Hysaj; regjia: Fadil Hysaj


17/12/2019

20:00

Shfaqja: “Shfaqja e fundit e Marie Gjonit”

nga Veton Surroi, regjia András Urbán


16/12/2019

20:00

Premiera e shfaqjes: "Trenat"

nga Haqif Mulliqi; regjia: Zana Duraku


14/12/2019

20:00

Baleti: "Let'Go" Albania Dance - Theatre Company

koreograf dhe interpretues: Fjorald Daci dhe Robert Nuha


13/12/2019

20:00

Shfaqja: “SFINGA E GJALLË”

nga Rexhep Qosja; regjia: Blerta Neziraj


12/12/2019

20:00

Premiera e shfaqjes: "Trenat"

nga Haqif Mulliqi; regjia: Zana Duraku


11/12/2019

20:00

Shfaqja: “BRYMA E VDEKJES”

nga Milazim Krasniqi; regjia: Burbuqe Berisha


10/12/2019

20:00

Shfaqja: “SFINGA E GJALLË”

nga Rexhep Qosja; regjia: Blerta Neziraj


09/12/2019

20:00

Shfaqja: “Shfaqja e fundit e Marie Gjonit”

nga Veton Surroi, regjia András Urbán


07/12/2019

20:00

Shfaqja: -“Eksperimenti”

nga Agush Mulliqi; regjia: Ekrem Sopi (Skena e vogël e vogël)


07/12/2019

20:00

Ansambli "SHOTA" ,

Koncerti ka karakter humanitar


03/12/2019

20:00

'Prezantim në Shkup' Shfaqja “Arturo Ui”

nga B. Brecht; regjia: Bekim Lumi


PROGRAMI PËR MUAJIN 11/2019

30/11/2019

20:00

Shfaqja: “BISHA NË HËNË”

nga Richard Kalinoski; regjia: Butrint Pasha – Skena e vogël e vogël


29/11/2019

20:00

Shfaqja: “BISHA NË HËNË”

nga Richard Kalinoski; regjia: Butrint Pasha – Skena e vogël e vogël


28/11/2019

20:00

Shfaqja: -“Eksperimenti”

nga Agush Mulliqi; regjia: Ekrem Sopi (Skena e vogël e vogël)


27/11/2019

20:00

Ansambli "SHOTA"


26/11/2019

20:00

Shfaqja: -“Eksperimenti”

nga Agush Mulliqi; regjia: Ekrem Sopi (Skena e vogël e vogël)


25/11/2019

20:00

Shfaqja: “SKËNDERBEU OSE DASHURI DHE LIRI”

nga Thomas Whincop; regjia: Fadil Hysaj


23/11/2019

20:00

Baleti: "LET'S GO" Albania Dance - Theatre Company

koreograf dhe interpretues: Fjorald Daci dhe Robert Nuha


22/11/2019

20:00

Shfaqja “Arturo Ui”

nga B. Brecht; regjia: Bekim Lumi


21/11/2019

20:00

Baleti “La corsaire”

– Koreografia: Israel Rodriguez


20/11/2019

20:00

Komedia: “KARNEVALET E KORÇËS”

nga Spiro Çomora; regjia: Altin Basha


19/11/2019

20:00

Shfaqja: “Shfaqja e fundit e Marie Gjonit”

nga Veton Surroi, regjia András Urbán


18/11/2019

20:00

Shfaqja: “SKËNDERBEU OSE DASHURI DHE LIRI”

nga Thomas Whincop; regjia: Fadil Hysaj


16/11/2019

20:00

Shfaqja: "UN INSPEKTORI" Teatri i Ferizajit

regjia: Erson Zymberaj


15/11/2019

20:00

Shfaqja: “BRYMA E VDEKJES”

nga Milazim Krasniqi; regjia: Burbuqe Berisha


14/11/2019

20:00

Baleti “Andërr”

– Koreografia: Kreshnik Musolli


13/11/2019

20:00

Shfaqja: “Shfaqja e fundit e Marie Gjonit”

nga Veton Surroi, regjia András Urbán


12/11/2019

20:00

Shfaqja: “Shfaqja e fundit e Marie Gjonit”

nga Veton Surroi, regjia András Urbán


11/11/2019

20:00

Shfaqja: “BRYMA E VDEKJES”

nga Milazim Krasniqi; regjia: Burbuqe Berisha


09/11/2019

20:00

Baleti: "COLLECTIVE TRIP 7.0"

nga Bordelline Danza (Itali) koreografia: Claudio Malangone


08/11/2019

20:00

“Shfaqja e fundit e Marie Gjonit”

nga Veton Surroi, regjia András Urbán


07/11/2019

20:00

Baleti: “RECOMPOSED”

, koreografia: Christophe Béranger dhe Jonathan Pranlas-Descours


06/11/2019

20:00

Shfaqja: -“Eksperimenti”

nga Agush Mulliqi; regjia: Ekrem Sopi (Skena e vogël e vogël)


05/11/2019

20:00

Shfaqja: “DESTUR – BLASFEMI E ËMBËL”

nga Musa Ramadani dhe Elif Shafak; dramatizimi dhe regjia: Zana Hoxha


04/11/2019

20:00

Shfaqja: “DESTUR – BLASFEMI E ËMBËL”

nga Musa Ramadani dhe Elif Shafak; dramatizimi dhe regjia: Zana Hoxha


03/11/2019

20:00

Baleti: “O.TAKA”

, koreografia: Sinan Kajtazi


02/11/2019

20:00

Shfaqja: “SFINGA E GJALLË”

nga Rexhep Qosja; regjia: Blerta Neziraj


01/11/2019

20:00

Shfaqja “PESË STINËT E ARMIKUT TË POPULLIT”

nga Jeton Neziraj; regjia: Blerta Neziraj – shfaqje mysafire e Qendrës Multimedia


PROGRAMI PËR MUAJIN 10/2019

31/10/2019

20:00

Shfaqja e fundit e Marie Gjonit”

nga Veton Surroi, regjia András Urbán (në kuadër të Kosovo Theater Showcase 2019).


30/10/2019

20:00

Baleti: “LA FILLE MAL GARDEE”

koreografia: Natalia Osipova


29/10/2019

20:00

Shfaqja: “Shfaqja e fundit e Marie Gjonit”

nga Veton Surroi, regjia András Urbán


28/10/2019

20:00

Premierë: “Shfaqja e fundit e Marie Gjonit”

nga Veton Surroi, regjia András Urbán


23/10/2019

20:00

Shfaqja: “MOSMARRËVESHJA”

nga Albert Kamy; regjia: Fata Hyseni – Skena e vogël e vogël


22/10/2019

20:00

Shfaqja: “Eksperimenti”

nga Agush Mulliqi; regjia: Ekrem Sopi (Skena e vogël e vogël)


21/10/2019

20:00

Në Shkup: komedia “KARNEVALET E KORÇËS”

nga Spiro Çomora; regjia: Altin Basha


21/10/2019

20:00

Shfaqja: “Eksperimenti”

nga Agush Mulliqi; regjia: Ekrem Sopi (Skena e vogël e vogël)


18/10/2019

20:00

Shfaqja: “MOSMARRËVESHJA”

nga Albert Kamy; regjia: Fata Hyseni – Skena e vogël e vogël


17/10/2019

20:00

Baleti: “O.TAKA”

koreografia: Sinan Kajtazi


16/10/2019

20:00

Shfaqja: “SFINGA E GJALLË”

nga Rexhep Qosja; regjia: Blerta Neziraj


15/10/2019

20:00

Shfaqja: “BRYMA E VDEKJES”

nga Milazim Krasniqi; regjia: Burbuqe Berisha


14/10/2019

20:00

Shfaqja “TESTAMENTI”

regjia: Zana Duraku (shfaqje mysafire – skena e vogël e vogël)


12/10/2019

20:00

Shfaqja: “BISHA NË HËNË”

nga Richard Kalinoski; regjia: Butrint Pasha – Skena e vogël e vogël


11/10/2019

20:00

Në Dibër: komedia “KARNEVALET E KORÇËS”

nga Spiro Çomora; regjia: Altin Basha


11/10/2019

20:00

Shfaqja “PESË STINËT E ARMIKUT TË POPULLIT”

nga Jeton Neziraj; regjia: Blerta Neziraj – shfaqje mysafire e Qendrës Multimedia


11/10/2019

20:00

Shfaqja “PESË STINËT E ARMIKUT TË POPULLIT”

nga Jeton Neziraj; regjia: Blerta Neziraj – shfaqje mysafire e Qendrës Multimedia


11/10/2019

20:00

Shfaqja “PESË STINËT E ARMIKUT TË POPULLIT”

nga Jeton Neziraj; regjia: Blerta Neziraj – shfaqje mysafire e Qendrës Multimedia


10/10/2019

20:00

Baleti: “NGHYRAT E VALLËZIMIT”

koreografia: Mehmet Ballkan


09/10/2019

20:00

Komedia: “KARNEVALET E KORÇËS”

nga Spiro Çomora; regjia: Altin Basha


08/10/2019

20:00

Shfaqja: “NË KËRKIM TË ZALAS”

nga Arta Arifi, regjia: Ilirjana Arifi, shfaqje mysafire e kompanisë teatrore Tana


07/10/2019

20:00

Shfaqja: “BRYMA E VDEKJES”

nga Milazim Krasniqi; regjia: Burbuqe Berisha


05/10/2019

20:00

Shfaqja: “DESTUR – BLASFEMI E ËMBËL”

nga Musa Ramadani dhe Elif Shafak; dramatizimi dhe regjia: Zana Hoxha


04/10/2019

20:00

Shfaqja: -“Eksperimenti”

nga Agush Mulliqi; regjia: Ekrem Sopi (Skena e vogël e vogël)


03/10/2019

20:00

Baleti: “RECOMPOSED”

koreografia: Christophe Béranger dhe Jonathan Pranlas-Descours


02/10/2019

20:00

Premierë: “Eksperimenti”

nga Agush Mulliqi; regjia: Ekrem Sopi (Skena e vogël e vogël)


01/10/2019

20:00

Shfaqja: “DESTUR – BLASFEMI E ËMBËL”

nga Musa Ramadani dhe Elif Shafak; dramatizimi dhe regjia: Zana Hoxha


PROGRAMI PËR MUAJIN 09/2019

30/09/2019

20:00

Shfaqja: “SKËNDERBEU OSE DASHURI DHE LIRI”

nga Thomas Whincop; regjia: Fadil Hysaj


28/09/2019

20:00

Shfaqja: “BISHA NË HËNË”

nga Richard Kalinoski; regjia: Butrint Pasha – Skena e vogël e vogël


27/09/2019

20:00

Prezentim në Teatrin e Tetovës: shfaqja “SFINGA E GJALLË”

nga Rexhep Qosja; regjia: Blerta Neziraj


26/09/2019

20:00

Baleti: “Carmen”

koreografia: Natalia Osipova


25/09/2019

20:00

Shfaqja: “BISHA NË HËNË”

nga Richard Kalinoski; regjia: Butrint Pasha – Skena e vogël e vogël


24/09/2019

20:00

Premierë: “PESË STINËT E ARMIKUT TË POPULLIT”

nga Jeton Neziraj; regjia: Blerta Neziraj – shfaqje mysafire e Qendrës Multimedia


23/09/2019

20:00

Shfaqja: “BISHA NË HËNË”

nga Richard Kalinoski; regjia: Butrint Pasha – Skena e vogël e vogël


19/09/2019

20:00

Baleti: “Pristine Conditions”

koreografia: Arthur Kuggelayn


18/09/2019

20:00

Shfaqja: “SFINGA E GJALLË”

nga Rexhep Qosja; regjia: Blerta Neziraj


17/09/2019

20:00

Shfaqja: “SKËNDERBEU OSE DASHURI DHE LIRI”

nga Thomas Whincop; regjia: Fadil Hysaj


16/09/2019

20:00

Shfaqja: “BISHA NË HËNË”

nga Richard Kalinoski; regjia: Butrint Pasha – Skena e vogël e vogël


14/09/2019

20:00

Shfaqja: “BRYMA E VDEKJES”

nga Milazim Krasniqi; regjia: Burbuqe Berisha


13/09/2019

20:00

Shfaqja: “BRYMA E VDEKJES”

nga Milazim Krasniqi; regjia: Burbuqe Berisha


12/09/2019

20:00

Baleti: “Andërr”

koreografia: Kreshnik Musliu


11/09/2019

20:00

Shfaqja: “SFINGA E GJALLË”

nga Rexhep Qosja; regjia: Blerta Neziraj


10/09/2019

20:00

Shfaqja: “SFINGA E GJALLË”

nga Rexhep Qosja; regjia: Blerta Neziraj


07/09/2019

20:00

Prezentim në Teatrin e Korçës: shfaqja: “KARNEVALET E KORÇËS”

nga Spiro Çomora; regjia: Altin Basha


06/09/2019

20:00

Repriza “Në kërkim të Zala’s”

nga Arta Arifi dhe regjia: Ilirjana Arifi


05/09/2019

20:00

Premiera “Në kërkim të Zala’s”

nga Arta Arifi dhe regjia: Ilirjana Arifi


04/09/2019

20:00

Komedia: “KARNEVALET E KORÇËS”

nga Spiro Çomora; regjia: Altin Basha


03/09/2019

20:00

“DESTUR – BLASFEMI E ËMBËL”

nga Musa Ramadani dhe Elif Shafak; dramatizimi dhe regjia: Zana Hoxha


02/09/2019

20:00

“DESTUR – BLASFEMI E ËMBËL”

nga Musa Ramadani dhe Elif Shafak; dramatizimi dhe regjia: Zana Hoxha


PROGRAMI PËR MUAJIN 06/2019

29/06/2019

20:00

Repriza e shfaqjes “Bisha në hënë”

nga Richard Kalinoski; regjia: Butrint Pasha - Programi: Skena e vogël e vogël


28/06/2019

20:00

Repriza e shfaqjes “Bisha në hënë”

nga Richard Kalinoski; regjia: Butrint Pasha - Programi: Skena e vogël e vogël


27/06/2019

20:00

Premiera e shfaqjes “Bisha në hënë”

nga Richard Kalinoski; regjia: Butrint Pasha - Programi: Skena e vogël e vogël


26/06/2019

20:00

Shfaqja “Arturo Ui”

nga B. Brecht; regjia: Bekim Lumi


25/06/2019

20:00

Shfaqja “Arturo Ui”

nga B. Brecht; regjia: Bekim Lumi


24/06/2019

20:00

Komedia “Karnavalet e Korçës”

nga Spiro Çomora; regjia: Altin Basha


22/06/2019

20:00

Komedia “Karnavalet e Korçës”

nga Spiro Çomora; regjia: Altin Basha


20/06/2019

20:00

Baleti “O.Taka”

– Koreografia & Muzika nga Sinan Kajtazi


19/06/2019

20:00

Komedia “Karnavalet e Korçës”

nga Spiro Çomora; regjia: Altin Basha


18/06/2019

20:00

Shfaqja “Sfinga e Gjallë”

nga Rexhep Qosja; regjia Blerta Neziraj


17/06/2019

20:00

Shfaqja “Sfinga e Gjallë”

nga Rexhep Qosja; regjia Blerta Neziraj


15/06/2019

20:00

*Në teatrin e qytetit të Preshevës: Shfaqja “Bryma e vdekjes”

nga Milazim Krasniqi; regjia: Burbuqe Berisha


14/06/2019

20:00

Shfaqja “Sfinga e Gjallë”

nga Rexhep Qosja; regjia Blerta Neziraj


13/06/2019

20:00

Shfaqja “Bryma e vdekjes”

nga Milazim Krasniqi; regjia: Burbuqe Berisha. Kjo shfaqje luhet në kuadër të festimeve të 20 vjetorit të çlirimit


11/06/2019

20:00

Premiera e Baletit “O moj Shqipëri”

Koreografia nga Pullumb Agalliu.Kjo premierë shfaqet në kuadër të festimeve të 20 vjetorit të çlirimit


09/06/2019

20:00

Repriza “Në kërkim të Zala’s”

nga Arta Arifi dhe regjia: Ilirjana Arifi


05/06/2019

20:00

Shfaqja “Mosmarrëveshja”

nga Albert Kamy; regjia Fata Hyseni - Programi: Skena e vogël e vogël


01/06/2019

21:00

Shfaqja “Skenderbeu, ose dashuri dhe liri”

nga Th. Whincop dhe F. Hysaj; regjia: Fadil Hysaj


PROGRAMI PËR MUAJIN 05/2019

31/05/2019

21:00

Komedia “Karnavalet e Korçës”

nga Spiro Çomora; regjia: Altin Basha


30/05/2019

20:00

Baleti “O.Taka”

– Koreografia nga Sinan Kajtazi


29/05/2019

21:00

Shfaqja “Vrapo pas gruas tënde”

nga Ray Cooney; regjia Ekrem Sopi – Shfaqje mysafire e Teatrit të Gjilanit


28/05/2019

21:00

Repriza e shfaqjes “Sfinga e Gjallë”

nga Rexhep Qosja; regjia Blerta Neziraj


27/05/2019

21:00

Premiera “Sfinga e Gjallë”

nga Rexhep Qosja; regjia Blerta Neziraj


22/05/2019

21:00

Repriza e shfaqjes “Mosmarrëveshja”

nga Albert Kamy; regjia Fata Hyseni – Programi: Skena e vogël e vogël


21/05/2019

21:00

Repriza e shfaqjes “Mosmarrëveshja”

nga Albert Kamy; regjia Fata Hyseni – Programi: Skena e vogël e vogël


20/05/2019

21:00

Premiera e shfaqjes “Mosmarrëveshja”

nga Albert Kamy; regjia Fata Hyseni – Programi: Skena e vogël e vogël


18/05/2019

21:00

Komedia “Karnavalet e Korçës”

nga Spiro Çomora; regjia: Altin Basha


17/05/2019

21:00

Komedia “Karnavalet e Korçës”

nga Spiro Çomora; regjia: Altin Basha


16/05/2019

20:00

Baleti “Pa Mure”

– Koreografia nga Teuta Krasniqi


15/05/2019

21:00

Shfaqja “Arturo Ui”

nga B. Brecht; regjia: Bekim Lumi


14/05/2019

21:00

Shfaqja “Bryma e vdekjes”

nga Milazim Krasniqi; regjia: Burbuqe Berisha


13/05/2019

21:00

Shfaqja “Bryma e vdekjes”

nga Milazim Krasniqi; regjia: Burbuqe Berisha


11/05/2019

21:00

Shfaqja “Kopshti i Vishnjeve”

nga Anton Çehov; regjia: Ilir Bokshi


10/05/2019

20:00

Repriza e baletit “PRISTINE CONDITIONS”

– Koreografia nga Arthur Kuggeleyn


09/05/2019

20:00

Premiera e baletit “PRISTINE CONDITIONS”

– Koreografia nga Arthur Kuggeleyn


09/05/2019

20:00

Premiera “Në kërkim të Zala’s”

nga Arta Arifi dhe regjia: Ilirjana Arifi


PROGRAMI PËR MUAJIN 04/2019

30/04/2019

20:00

Shfaqja “Kaligula”

nga A. Kamy; regjia: Kushtrim Koliqi


29/04/2019

20:00

Shfaqja “Kopshti i Vishnjeve”

nga A. Çehov; Regjia: Ilir Bokshi


27/04/2019

20:00

Komedia “I ligu për mend”

nga Gj. Fishta; regjia: Altin Basha


26/04/2019

20:00

Komedia “I ligu për mend”

nga Gj. Fishta; regjia: Altin Basha


25/04/2019

20:00

Baleti “La corsaire”

– Koreografia: Israel Rodriguez


24/04/2019

20:00

Shfaqja “Arturo Ui”

nga B. Brecht; regjia: Bekim Lumi


23/04/2019

20:00

Shfaqja “Arturo Ui”

nga B. Brecht; regjia: Bekim Lumi


22/04/2019

20:00

Shfaqja “Kopshti i Vishnjeve”

nga A. Çehov; Regjia: Ilir Bokshi


20/04/2019

20:00

Shfaqja “Destur”

nga M. Ramadani dhe Elif Shafak; dramaturgjia dhe regjia: Zana Hoxha Krasniqi


19/04/2019

20:00

Shfaqja “Destur”

nga M. Ramadani dhe Elif Shafak; dramaturgjia dhe regjia: Zana Hoxha Krasniqi


18/04/2019

20:00

Baleti “Carmen”

– Koreografia: Natalia Osipova


17/04/2019

20:00

Shfaqja “Bryma e vdekjes”

nga Milazim Krasniqi; regjia: Burbuqe Berisha


16/04/2019

20:00

Shfaqja “Bryma e vdekjes”

nga Milazim Krasniqi; regjia: Burbuqe Berisha


15/04/2019

20:00

Shfaqja “Skenderbeu ose Dashuri dhe Liri”

nga T. Whincop dhe F. Hysaj; regjia: Fadil Hysaj


13/04/2019

20:00

Shfaqja “As andej, as këndej”

- regjia Kastriot Avdyli; shfaqje mysafire e Teatrit të Kumanovës


12/04/2019

20:00

Shfaqja “Skenderbeu ose Dashuri dhe Liri”

nga T. Whincop dhe F. Hysaj; regjia: Fadil Hysaj


11/04/2019

20:00

Baleti “Andërr”

– Koreografia: Kreshnik Musolli


09/04/2019

20:00

Repriza “Bryma e vdekjes”

nga Milazim Krasniqi; regjia: Burbuqe Berisha


08/04/2019

20:00

PREMIERA “Bryma e vdekjes”

nga Milazim Krasniqi; regjia: Burbuqe Berisha


PROGRAMI PËR MUAJIN 03/2019

28/03/2019

20:00

Baleti “O. Taka”

Koreograia & Muzika: Sinan Kajtazi


26/03/2019

20:00

Shfaqja “DESTUR - Blasfemi e ëmbël”

nga Musa Ramadani dhe Elif Shafak; dramaturgjia dhe regjia: Zana Hoxha Krasniqi


25/03/2019

20:00

Shfaqja “DESTUR - Blasfemi e ëmbël”

nga Musa Ramadani dhe Elif Shafak; dramaturgjia dhe regjia: Zana Hoxha Krasniqi


23/03/2019

20:00

Komedia “I ligu për mend”

nga Gjergj Fishta; nga Altin Basha


22/03/2019

20:00

Shfaqja “Kopshti i Vishnjeve”

nga Anton Çehov; regjia: Ilir Bokshi


21/03/2019

20:00

Baleti “Carmen”

koreografia: Natalia Osipova


19/03/2019

20:00

Shfaqja “Skenderbeu ose Dashuri dhe Liri”

nga Thomas Whincop dhe Fadil Hysaj; regjia Fadil Hysaj


16/03/2019

20:00

Shfaqja “KALIGULA”

nga Albert Kamy; regjia: Kushtrim Koliqi


15/03/2019

20:00

Shfaqja “KALIGULA”

nga Albert Kamy; regjia: Kushtrim Koliqi


14/03/2019

20:00

Baleti “Le Corsaire”

- koreografia: Israel Rodriguez


13/03/2019

20:00

Komedia “Karnavalet e Korçës”

nga Spiro Çomora; regjia: Altin Basha


12/03/2019

20:00

Komedia “Karnavalet e Korçës”

nga Spiro Çomora; regjia: Altin Basha


11/03/2019

20:00

Komedia “Karnavalet e Korçës”

nga Spiro Çomora; regjia: Altin Basha


09/03/2019

20:00

Shfaqja “Ana dhe Zefi”

nga Ad De Bont; regjia Erson Zymberi – Skena e vogël


08/03/2019

20:00

Shfaqja “Ana dhe Zefi”

nga Ad De Bont; regjia Erson Zymberi – Skena e vogël


05/03/2019

20:00

Komedia “Karnavalet e Korçës”

nga Spiro Çomora; regjia: Altin Basha


04/03/2019

20:00

Komedia “Karnavalet e Korçës”

nga Spiro Çomora; regjia: Altin Basha


02/03/2019

20:00

Shfaqja “Arturo Ui”

nga Bertold Brecht; regjia: Bekim Lumi


01/03/2019

20:00

Shfaqja “Arturo Ui”

nga Bertold Brecht; regjia: Bekim Lumi


PROGRAMI PËR MUAJIN 02/2019

28/02/2019

20:00

Baleti “O. Taka”

Koreografia & Muzika: Sinan Kajtazi


27/02/2019

20:00

Shfaqja “Skenderbeu ose Dashuri dhe Liri”

nga Thomas Whincop dhe Fadil Hysaj; regjia Fadil Hysaj


26/02/2019

20:00

Komedia “Karnavalet e Korçës”

nga Spiro Çomora; regjia: Altin Basha


25/02/2019

20:00

Komedia “Karnavalet e Korçës”

nga Spiro Çomora; regjia: Altin Basha


23/02/2019

20:00

Shfaqja “Bordel Ballkan”

nga Jeton Neziraj; regjia: Andras Urban


22/02/2019

20:00

Repriza e komedisë “Karnavalet e Korçës”

nga Spiro Çomora; regjia: Altin Basha


21/02/2019

20:00

Premiera e komedisë “Karnavalet e Korçës”

nga Spiro Çomora; regjia: Altin Basha


15/02/2019

20:00

Repriza e baletit “Andërr”

– Koreografia: Kreshnik Musolli


14/02/2019

20:00

Premiera e baletit “Andërr”

– Koreografia: Kreshnik Musolli


05/02/2019

20:00

Shfaqja “DESTUR - Blasfemi e ëmbël”

nga Musa Ramadani dhe Elif Shafak; dramaturgjia dhe regjia: Zana Hoxha Krasniqi


04/02/2019

20:00

Shfaqja “DESTUR - Blasfemi e ëmbël”

nga Musa Ramadani dhe Elif Shafak; dramaturgjia dhe regjia: Zana Hoxha Krasniqi


02/02/2019

20:00

Komedia “I ligu për mend”

nga Gjergj Fishta; nga Altin Basha


01/02/2019

20:00

Shfaqja “Skenderbeu ose Dashuri dhe Liri”

nga Thomas Whincop dhe Fadil Hysaj; regjia Fadil Hysaj


PROGRAMI PËR MUAJIN 01/2019

31/01/2019

20:00

Shfaqja “Bordel Ballkan”

nga Jeton Neziraj: regjia Andras Urban


30/01/2019

20:00

Komedia “I ligu për mend”

nga Gjergj Fishta; nga Altin Basha


29/01/2019

20:00

Shfaqja “Arturo Ui”

nga Bertold Brecht; regjia: Bekim Lumi


28/01/2019

20:00

Shfaqja “Arturo Ui”

nga Bertold Brecht; regjia: Bekim Lumi


26/01/2019

20:00

Shfaqja “DESTUR - Blasfemi e ëmbël”

nga Musa Ramadani dhe Elif Shafak; dramaturgjia dhe regjia: Zana Hoxha Krasniqi


25/01/2019

20:00

Komedia “I ligu për mend”

nga Gjergj Fishta; nga Altin Basha


24/01/2019

20:00

Baleti “O. Taka”

Koreograia & Muzika: Sinan Kajtazi


23/01/2019

20:00

Komedia “I ligu për mend”

nga Gjergj Fishta; nga Altin Basha


22/01/2019

20:00

Shfaqja “Skenderbeu ose Dashuri dhe Liri”

nga Thomas Whincop dhe Fadil Hysaj; regjia Fadil Hysaj


21/01/2019

20:00

Shfaqja “Skenderbeu ose Dashuri dhe Liri”

nga Thomas Whincop dhe Fadil Hysaj; regjia Fadil Hysaj


19/01/2019

20:00

Shfaqja “Ana dhe Zefi”

nga Ad De Bont; regjia Erson Zymberi – Skena e vogël


18/01/2019

20:00

Shfaqja “Ana dhe Zefi”

nga Ad De Bont; regjia Erson Zymberi – Skena e vogël


17/01/2019

20:00

Baleti “Le Corsaire”

- koreografia: Israel Rodriguez


16/01/2019

20:00

Shfaqja “Skenderbeu ose Dashuri dhe Liri”

nga Thomas Whincop dhe Fadil Hysaj; regjia Fadil Hysaj


15/01/2019

20:00

Shfaqja “KALIGULA”

nga Albert Kamy; regjia: Kushtrim Koliqi


14/01/2019

20:00

Shfaqja “KALIGULA”

nga Albert Kamy; regjia: Kushtrim Koliqi


12/01/2019

20:00

Shfaqja “Bordel Ballkan”

nga Jeton Neziraj: regjia Andras Urban


11/01/2019

20:00

Shfaqja “PESË STINËT E ARMIKUT TË POPULLIT”

nga Jeton Neziraj; regjia: Blerta Neziraj – shfaqje mysafire e Qendrës Multimedia


11/01/2019

20:00

Komedia “I ligu për mend”

nga Gjergj Fishta; nga Altin Basha


10/01/2019

20:00

Baleti “O. Taka”

Koreograia & Muzika: Sinan Kajtazi


09/01/2019

20:00

Shfaqja “DESTUR - Blasfemi e ëmbël”

nga Musa Ramadani dhe Elif Shafak; dramaturgjia dhe regjia: Zana Hoxha Krasniqi


08/01/2019

20:00

Shfaqja “DESTUR - Blasfemi e ëmbël”

nga Musa Ramadani dhe Elif Shafak; dramaturgjia dhe regjia: Zana Hoxha Krasniqi


07/01/2019

20:00

Shfaqja “Skenderbeu ose Dashuri dhe Liri”

nga Thomas Whincop dhe Fadil Hysaj; regjia Fadil Hysaj


05/01/2019

20:00

Shfaqja “DESTUR - Blasfemi e ëmbël”

nga Musa Ramadani dhe Elif Shafak; dramaturgjia dhe regjia: Zana Hoxha Krasniqi


04/01/2019

20:00

Shfaqja “Kopshti i Vishnjeve”

nga Anton Çehov; regjia: Ilir Bokshi


03/01/2019

20:00

Shfaqja “Kopshti i Vishnjeve”

nga Anton Çehov; regjia: Ilir Bokshi