PROGRAMI PËR MUAJIN 12/2018

30/12/2018

20:00

Shfaqja “SHKUMSI”

nga Naser Shatrolli – Shfaqje mysafire e Kompanise Kllapa


29/12/2018

20:00

Shfaqja “Skenderbeu ose Dashuri dhe Liri”

nga Thomas Whincop dhe Fadil Hysaj; regjia Fadil Hysaj


28/12/2018

20:00

Shfaqja “Të jesh nënë”

nga Roberto Brecco; regjia: Sevdije Ajeti – Shfaqje mysafire e Teatrit Istref Begolli - Pejë


26/12/2018

20:00

Shfaqja “Skenderbeu ose Dashuri dhe Liri”

nga Thomas Whincop dhe Fadil Hysaj; regjia Fadil Hysaj


25/12/2018

20:00

Shfaqja “Skenderbeu ose Dashuri dhe Liri”

nga Thomas Whincop dhe Fadil Hysaj; regjia Fadil Hysaj


24/12/2018

20:00

PREMIERA e shfaqjes “Skenderbeu ose Dashuri dhe Liri”

nga Thomas Whincop dhe Fadil Hysaj; regjia Fadil Hysaj


20/12/2018

20:00

Shfaqje mysafire “Boeing Boeing”

nga Marc Camoletti. Regjia: Fitore Rubovci


19/12/2018

20:00

Shfaqja “DESTUR - Blasfemi e ëmbël”

nga Musa Ramadani dhe Elif Shafak; dramaturgjia dhe regjia: Zana Hoxha Krasniqi


18/12/2018

20:00

Shfaqja “DESTUR - Blasfemi e ëmbël"

nga Musa Ramadani dhe Elif Shafak; dramaturgjia dhe regjia: Zana Hoxha Krasniqi


17/12/2018

20:00

PREMIERA e shfaqjes “DESTUR - Blasfemi e ëmbël”

nga Musa Ramadani dhe Elif Shafak; dramaturgjia dhe regjia: Zana Hoxha Krasniqi


10/12/2018

20:00

Shfaqja “Zoti i Masakrës”

nga Jasmina Reza; regjia: Besfort Idrizi – Programi Skena e Vogël


07/12/2018

20:00

Repriza e baletit “O. Taka”

Koreografia & Muzika: Sinan Kajtazi


06/12/2018

20:00

Baleti “O. Taka”

Koreografia & Muzika: Sinan Kajtazi


PROGRAMI PËR MUAJIN 11/2018

30/11/2018

20:00

Shfaqja “Zoti i Masakrës”

nga Jasmina Reza; regjia: Besfort Idrizi - Skena e vogël


29/11/2018

20:00

Skena e vogel: “Hamleti simbas Horacit”

nga Ag Apolloni; regjia: Ilirjan Himaj


28/11/2018

20:00

nga Dubravko Mihanovic; regjia Fatos Berisha - Programi: Skena e vogël e vogël

nga Tolstoy; producente Kozeta Kurti; regjisor: Fatos Berisha – Shfaqje mysafire nga Pagan Tirana dhe Teatri Urban Prishtinë


27/11/2018

20:00

Shfaqja “Bardh”

nga Dubravko Mihanovic; regjia Fatos Berisha - Programi: Skena e vogël e vogël


26/11/2018

20:00

Shfaqja “Bardh”

nga Dubravko Mihanovic; regjia Fatos Berisha - Programi: Skena e vogël e vogël


24/11/2018

20:00

Shfaqja “Bordel Ballkan”

nga Jeton Neziraj: regjia Andras Urban


23/11/2018

20:00

Shfaqje mysafire e Teatrit Shqiptar Shkup – “VDEKJA E DANTONIT”

nga G. Byhner; regjia Dino Mustafic


22/11/2018

20:00

Shfaqja e baletit “Pa mure”

– Koreografia: Teuta Krasniqi


21/11/2018

20:00

Shfaqja “KALIGULA”

nga Albert Kamy; regjia: Kushtrim Koliqi


20/11/2018

20:00

Shfaqja “KALIGULA”

nga Albert Kamy; regjia: Kushtrim Koliqi


19/11/2018

20:00

Shfaqja “Bordel Ballkan”

nga Jeton Neziraj: regjia Andras Urban


17/11/2018

20:00

Shfaqja “Të Harruarit”

koncepti dhe regjia: Shkurtë Aliu – Skena e vogël


16/11/2018

20:00

Shfaqja “Ana dhe Zefi”

nga Ad De Bont; regjia Erson Zymberi – Skena e vogël


14/11/2018

20:00

Shfaqja “Kopshti i Vishnjeve”

nga Anton Çehov; regjia: Ilir Bokshi


13/11/2018

20:00

Shfaqja “Arturo Ui”

nga Bertold Brecht; regjia: Bekim Lumi


12/11/2018

20:00

Shfaqja “Arturo Ui”

nga Bertold Brecht; regjia: Bekim Lumi


11/11/2018

20:00

Baleti “Carmen”

koreografia: Natalia Osipova


10/11/2018

20:00

Shfaqja “Kopshti i Vishnjeve”

nga Anton Çehov; regjia: Ilir Bokshi


09/11/2018

20:00

Shfaqja “Njeriu qe mungonte”

nga Zymber Kelmendi; regjia Isa Qosja


08/11/2018

20:00

Baleti “Le Corsaire”

- koreografia: Israel Rodriguez


07/11/2018

20:00

Komedia “I ligu për mend”

nga Gjergj Fishta; nga Altin Basha


06/11/2018

20:00

Shfaqja “Pasioni”

nga Sabri Hamiti; regjia Martin Kocovski


03/11/2018

20:00

Shfaqja “Njeriu qe mungonte”

nga Zymber Kelmendi; regjia Isa Qosja


02/11/2018

20:00

Skena e vogël: Shfaqja “Si ta vrasim presidentin”

nga Miro Gavran; regjia: Marigona Bekteshi - Ferati


01/11/2018

20:00

Baleti “Le Corsaire”

- koreografia: Israel Rodriguez


PROGRAMI PËR MUAJIN 10/2018

31/10/2018

20:00

Shfaqja “Arturo Ui”

nga Bertold Brecht; regjia: Bekim Lumi


30/10/2018

20:00

Shfaqja “Arturo Ui”

nga Bertold Brecht; regjia: Bekim Lumi


29/10/2018

20:00

Shfaqja “Arturo Ui”

nga Bertold Brecht; regjia: Bekim Lumi


27/10/2018

20:00

Shfaqja “KALIGULA”

nga Albert Kamy; regjia: Kushtrim Koliqi


26/10/2018

20:00

Shfaqja “KALIGULA”

nga Albert Kamy; regjia: Kushtrim Koliqi


25/10/2018

20:00

Shfaqja e baletit “Carmen”

– Koreografia: Natalia Osipova


24/10/2018

20:00

Shfaqja “Kopshti i Vishnjeve”

nga Anton Çehov; regjia: Ilir Bokshi


22/10/2018

20:00

Shfaqja “Kopshti i Vishnjeve”

nga Anton Çehov; regjia: Ilir Bokshi


21/10/2018

16:00

Shfaqja “Një shfaqje teatri me 4 aktorë ...”

nga një cinik kosovar; regjia Blerta Neziraj. Shfaqje mysafire nga Qendra Multimedia


20/10/2018

20:00

Shfaqja “55 Shades...”

nga Jeton Neziraj; regjia: Blerta Neziraj – Shfaqje mysafire e Qendrës Multimedia


19/10/2018

20:00

Shfaqja “Kumt”

Ansambli Shota; regjia dhe koreografia: Gjergj Prevazi; muzika: Valton Beqiri


18/10/2018

20:00

Shfaqja e baletit “Pa mure”

– Koreografia: Teuta Krasniqi


17/10/2018

20:00

Shfaqja “KALIGULA”

nga Albert Kamy; regjia: Kushtrim Koliqi


16/10/2018

20:00

Shfaqja “KALIGULA”

nga Albert Kamy; regjia: Kushtrim Koliqi


15/10/2018

20:00

Shfaqja “Kopshti i Vishnjeve”

nga Anton Çehov; regjia: Ilir Bokshi


11/10/2018

20:00

Shfaqja “Bardh”

nga Dubravko Mihanovic; regjia Fatos Berisha - Programi: Skena e vogël e vogël


10/10/2018

20:00

Shfaqja “Bardh”

nga Dubravko Mihanovic; regjia Fatos Berisha - Programi: Skena e vogël e vogël


09/10/2018

20:00

Skena e vogël: Shfaqja “Si ta vrasim presidentin”

nga Miro Gavran; regjia: Marigona Bekteshi - Ferati


08/10/2018

20:00

Skena e vogël: Shfaqja “Si ta vrasim presidentin”

nga Miro Gavran; regjia: Marigona Bekteshi - Ferati


05/10/2018

20:00

Repriza e Baletit “Le Corsaire”

– koreografia: Israel Rodriguez


04/10/2018

20:00

PREMIERA e Baletit “Le Corsaire”

- koreografia: Israel Rodriguez


PROGRAMI PËR MUAJIN 09/2018

29/09/2018

20:00

Shfaqja “Si ta vrasim presidentin”

nga Miro Gavran; regjia: Marigona Bekteshi


27/09/2018

20:00

Shfaqja “Hamleti simbas Horacit”

nga Ag Apolloni; regjia: Ilirjan Himaj


26/09/2018

20:00

Shfaqja “Hamleti simbas Horacit”

nga Ag Apolloni; regjia: Ilirjan Himaj


26/09/2018

20:00

PREMIERË "KUMT" shfaqje e Ansamblit "SHOTA"

regjia & koreografia: Gjergj Prevazi; muzika: Valton Beqiri


22/09/2018

20:00

Shfaqja “KALIGULA”

nga Albert Kamy; regjia: Kushtrim Koliqi


21/09/2018

20:00

Shfaqja “KALIGULA”

nga Albert Kamy; regjia: Kushtrim Koliqi


20/09/2018

20:00

Shfaqja “KALIGULA”

nga Albert Kamy; regjia: Kushtrim Koliqi


19/09/2018

20:00

Shfaqja “Bordel Ballkan”

nga Jeton Neziraj; regjia Andras Urban


18/09/2018

20:00

Shfaqja “Pasioni”

nga Sabri Hamiti; regjia Martin Kocovski


17/09/2018

20:00

Shfaqja “Njeriu që mungonte”

nga Zymber Kelmendi; regjia: Isa Qosja


15/09/2018

20:00

Shfaqja “Bordel Ballkan”

nga Jeton Neziraj; regjia Andras Urban


14/09/2018

20:00

Komedia “I ligu për mend”

nga Gjergj Fishta; regjia: Altin Basha


13/09/2018

20:00

Shfaqja “Arturo Ui”

nga B. Breht; regjia: Bekim Lumi


12/09/2018

20:00

Shfaqja “Arturo Ui”

nga B. Breht; regjia: Bekim Lumi


11/09/2018

20:00

Baleti "Zhulieta pa Romeon"

dashuria pret përgjithmonë; Koreografia: Darrel Toulin


10/09/2018

20:00

Shfaqja “Kopështi i vishnjeve”

nga A. Çehov; regjia: Ilir Bokshi


08/09/2018

20:00

Shfaqja “Ana dhe Zefi”

nga Ad de Bont; regjia: Erson Zymberi


07/09/2018

20:00

Shfaqja “Ana dhe Zefi”

nga Ad de Bont; regjia: Erson Zymberi


06/09/2018

20:00

Shfaqja “Kopështi i vishnjeve”

nga A. Çehov; regjia: Ilir Bokshi


05/09/2018

20:00

PREMIERË “KOPËSHTI I VISHNJEVE”

nga A. Çehov; regjia: Ilir Bokshi


03/09/2018

20:00

Shfaqja “Zoti i masakrës”

nga Jasmina Reza: regjia Besfort Idrizi – Programi: Skena e vogël e vogël


PROGRAMI PËR MUAJIN 05/2018

30/05/2018

21:00

Shfaqja “Njeriu që mungonte”

nga Zymber Kelmendi; regjia: Isa Qosja


29/05/2018

21:00

Komedia “I ligu për mend”

nga Gjergj Fishta; regjia: Altin Basha


28/05/2018

21:00

Komedia “I ligu për mend”

nga Gjergj Fishta; regjia: Altin Basha


26/05/2018

21:00

Shfaqja “KALIGULA”

nga Albert Kamy; regjia: Kushtrim Koliqi


25/05/2018

21:00

Shfaqja “Aventurat e reja të Don Kishotit”

nga Tariq Ali; regjia: Dino Mustafic


24/05/2018

20:00

Baleti “Recomposed”

– Koreografia: J.Pranlas-Descours & Ch. Beranger


23/05/2018

21:00

Shfaqja “Aventurat e reja të Don Kishotit”

nga Tariq Ali; regjia: Dino Mustafic


22/05/2018

21:00

Shfaqja “Të Harruarit”

koncepti dhe regjia: Shkurtë Aliu – Programi: Skena e vogël e vogël


21/05/2018

21:00

Shfaqja “Të Harruarit”

koncepti dhe regjia: Shkurtë Aliu – Programi: Skena e vogël e vogël


19/05/2018

21:00

Shfaqja “Zoti i masakrës”

nga Jasmina Reza: regjia Besfort Idrizi – Programi: Skena e vogël e vogël


18/05/2018

21:00

Shfaqja “Zoti i masakrës”

nga Jasmina Reza: regjia Besfort Idrizi – Programi: Skena e vogël e vogël


17/05/2018

20:00

Baleti “Një legjendë për dashurinë”

– Koreografia nga Pëllumb Agalliu


16/05/2018

21:00

Shfaqja “KALIGULA”

nga Albert Kamy; regjia: Kushtrim Koliqi


15/05/2018

21:00

Shfaqja “KALIGULA”

nga Albert Kamy; regjia: Kushtrim Koliqi


14/05/2018

20:00

PREMIERA “KALIGULA”

nga Albert Kamy; regjia: Kushtrim Koliqi


10/05/2018

20:00

Baleti “Carmen”

– Koreografia nga Natalia Osipova


09/05/2018

20:00

Shfaqja “Një përmendore për Gomarin”

nga Ali Mehmetaj; regjia: Natyrë Kallaba - Programi: Skena e vogël e vogël


08/05/2018

20:00

Shfaqja “Të Harruarit”

koncepti dhe regjia: Shkurtë Aliu – Programi: Skena e vogël e vogël


07/05/2018

20:00

Shfaqja “Të Harruarit”

koncepti dhe regjia: Shkurtë Aliu – Programi: Skena e vogël e vogël


05/05/2018

20:00

Shfaqja “Bardh”

nga Dubravko Mihanovic; regjia Fatos Berisha - Programi: Skena e vogël e vogël


04/05/2018

20:00

Shfaqja “Bardh”

nga Dubravko Mihanovic; regjia Fatos Berisha - Programi: Skena e vogël e vogël


03/05/2018

20:00

Baleti “Pa mure”

– Koreografia nga Teuta Krasniqi


PROGRAMI PËR MUAJIN 04/2018

30/04/2018

20:00

Komedia “I ligu për mend”

nga Gjergj Fishta; regjia: Altin Basha


28/04/2018

20:00

Komedia “I ligu për mend”

nga Gjergj Fishta; regjia: Altin Basha


27/04/2018

20:00

Komedia “I ligu për mend”

nga Gjergj Fishta; regjia: Altin Basha


26/04/2018

20:00

Shfaqja “Të Harruarit”

koncepti dhe regjia: Shkurtë Aliu – Programi: Skena e vogël e vogël


25/04/2018

20:00

Shfaqja “Hamleti simbas Horacit”

nga Ag Apolloni; regjia: Ilirjan Himaj – Programi: Skena e vogël e vogël


24/04/2018

20:00

Shfaqja “Një përmendore për Gomarin”

nga Ali Mehmetaj; regjia: Natyrë Kallaba - Programi: Skena e vogël e vogël


23/04/2018

20:00

Shfaqja “Një përmendore për Gomarin”

nga Ali Mehmetaj; regjia: Natyrë Kallaba - Programi: Skena e vogël e vogël


21/04/2018

20:00

Shfaqja “Eshtrat që vijnë vonë”

nga Teki Dervishi; regjia: Martin Koçovski


20/04/2018

20:00

Shfaqja “Eshtrat që vijnë vonë”

nga Teki Dervishi; regjia: Martin Koçovski


19/04/2018

20:00

Shfaqja “Hamleti simbas Horacit”

nga Ag Apolloni; regjia: Ilirjan Himaj – Programi: Skena e vogël e vogël


17/04/2018

20:00

Repriza e shfaqjes “Hamleti simbas Horacit”

nga Ag Apolloni; regjia: Ilirjan Himaj – Programi: Skena e vogël e vogël


16/04/2018

20:00

Premiera “Hamleti simbas Horacit”

nga Ag Apolloni; regjia: Ilirjan Himaj – Programi: Skena e vogël e vogël


14/04/2018

20:00

Shfaqja “Njeriu që mungonte”

nga Zymber Kelmendi; regjia: Isa Qosja


13/04/2018

20:00

Shfaqja “Njeriu që mungonte”

nga Zymber Kelmendi; regjia: Isa Qosja


12/04/2018

20:00

Baleti “Pa mure”

Koreografia: Teuta Krasniqi


11/04/2018

20:00

Shfaqja “PASIONI”

nga Sabri Hamiti; regjia: Martin Koçovski


10/04/2018

20:00

Shfaqja “PASIONI”

nga Sabri Hamiti; regjia: Martin Koçovski


09/04/2018

20:00

Shfaqja “Bordel Ballkan”

nga Jeton Neziraj; regjia: Andras Urban


07/04/2018

20:00

Shfaqja “Bordel Ballkan”

nga Jeton Neziraj; regjia: Andras Urban


06/04/2018

20:00

Repriza e baletit “Carmen”

Koreografia: Natalia Osipova


05/04/2018

20:00

Premiera e baletit “Carmen”

Koreografia: Natalia Osipova


04/04/2018

20:00

Shfaqja “Bardh”

nga Dubravko Mihanovic; regjia Fatos Berisha - Programi: Skena e vogël e vogël


03/04/2018

20:00

Shfaqja “Zoti i masakrës”

nga Jasmina Reza: regjia Besfort Idrizi – Programi: Skena e vogël e vogël


02/04/2018

20:00

Shfaqja “Zoti i masakrës”

nga Jasmina Reza: regjia Besfort Idrizi – Programi: Skena e vogël e vogël


PROGRAMI PËR MUAJIN 03/2018

29/03/2018

20:00

Shfaqja “Të Harruarit”

koncepti dhe regjia: Shkurtë Aliu – Programi: Skena e vogël e vogël


28/03/2018

20:00

Shfaqja “Të Harruarit”

koncepti dhe regjia: Shkurtë Aliu – Programi: Skena e vogël e vogël


27/03/2018

20:00

Shfaqja “Të Harruarit”

koncepti dhe regjia: Shkurtë Aliu – Programi: Skena e vogël e vogël


24/03/2018

20:00

Shfaqja “Një përmendore për Gomarin”

nga Ali Mehmetaj; regjia: Natyrë Kallaba - Programi: Skena e vogël e vogël


23/03/2018

20:00

Shfaqja “Një përmendore për Gomarin”

nga Ali Mehmetaj; regjia: Natyrë Kallaba - Programi: Skena e vogël e vogël


22/03/2018

20:00

Baleti “Vasha e braktisur”

koreografia: Natalia Osipova


21/03/2018

20:00

Repriza “PASIONI”

nga Sabri Hamiti; regjia: Martin Koçovski


20/03/2018

20:00

Repriza e shfaqjes “PASIONI”

nga Sabri Hamiti; regjia: Martin Koçovski


19/03/2018

20:00

PREMIERA “PASIONI”

nga Sabri Hamiti; regjia: Martin Koçovski


17/03/2018

20:00

Shfaqja “Zoti i masakrës”

nga Jasmina Reza: regjia Besfort Idrizi – Programi: Skena e vogël e vogël


16/03/2018

20:00

Shfaqja “Zoti i masakrës”

nga Jasmina Reza: regjia Besfort Idrizi – Programi: Skena e vogël e vogël


15/03/2018

20:00

Shfaqja e baletit “Ngjyrat e vallëzimit”

Koreografia: Mehmet Ballkan


13/03/2018

20:00

Shfaqja “Të Harruarit”

koncepti dhe regjia: Shkurtë Aliu – Programi: Skena e vogël e vogël


12/03/2018

20:00

Shfaqja “Të Harruarit”

koncepti dhe regjia: Shkurtë Aliu – Programi: Skena e vogël e vogël


10/03/2018

20:00

Shfaqja “Dëshira Tours”

bazuar në dramën “Tamvaji i quajtur Dëshirë” nga T. Williams; regjia: Ardi Mejzini - Programi: Skena e vogël e vogël


09/03/2018

20:00

Shfaqja “Dëshira Tours”

bazuar në dramën “Tamvaji i quajtur Dëshirë” nga T. Williams; regjia: Ardi Mejzini - Programi: Skena e vogël e vogël


08/03/2018

20:00

Shfaqja “Bardh”

nga Dubravko Mihanovic; regjia Fatos Berisha - Programi: Skena e vogël e vogël


07/03/2018

20:00

Shfaqja “Zoti i masakrës”

nga Jasmina Reza: regjia Besfort Idrizi – Programi: Skena e vogël e vogël


06/03/2018

20:00

Shfaqja “Bardh”

nga Dubravko Mihanovic; regjia Fatos Berisha - Programi: Skena e vogël e vogël


05/03/2018

20:00

Shfaqja “Zoti i masakrës”

nga Jasmina Reza: regjia Besfort Idrizi – Programi: Skena e vogël e vogël


03/03/2018

20:00

Shfaqja “Dëshira Tours”

bazuar në dramën “Tamvaji i quajtur Dëshirë” nga T. Williams; regjia: Ardi Mejzini - Programi: Skena e vogël e vogël


02/03/2018

20:00

Shfaqja “Dëshira Tours”

bazuar në dramën “Tamvaji i quajtur Dëshirë” nga T. Williams; regjia: Ardi Mejzini - Programi: Skena e vogël e vogël


01/03/2018

20:00

Shfaqja “Dëshira Tours”

bazuar në dramën “Tamvaji i quajtur Dëshirë” nga T. Williams; regjia: Ardi Mejzini - Programi: Skena e vogël e vogël


PROGRAMI PËR MUAJIN 02/2018

28/02/2018

20:00

Shfaqja “Të Harruarit”

koncepti dhe regjia: Shkurtë Aliu – Programi: Skena e vogël e vogël


27/02/2018

20:00

Shfaqja “Zoti i masakrës”

nga Jasmina Reza: regjia Besfort Idrizi – Programi: Skena e vogël e vogël


26/02/2018

20:00

Shfaqja “Zoti i masakrës”

nga Jasmina Reza: regjia Besfort Idrizi – Programi: Skena e vogël e vogël


24/02/2018

20:00

Shfaqja “Bardh”

nga Dubravko Mihanovic; regjia Fatos Berisha - Programi: Skena e vogël e vogël


23/02/2018

20:00

Shfaqja “Bardh”

nga Dubravko Mihanovic; regjia Fatos Berisha - Programi: Skena e vogël e vogël


22/02/2018

20:00

Baleti “Pa mure”

– Koreografia: Teuta Krasniqi


21/02/2018

20:00

Shfaqja “Bordel Ballkan”

nga Jeton Neziraj; regjia: Andras Urban


20/02/2018

20:00

Shfaqja “Të Harruarit”

koncepti dhe regjia: Shkurtë Aliu – Programi: Skena e vogël e vogël


19/02/2018

20:00

Repriza e shfaqjes “Njeriu që mungonte”

nga Zymber Kelmendi; regjia: Isa Qosja


17/02/2018

20:00

Repriza e shfaqjes “Njeriu që mungonte”

nga Zymber Kelmendi; regjia: Isa Qosja


16/02/2018

20:00

Baleti “Një legjendë për dashurinë”

– koreograf: Pullumb Agalliu


15/02/2018

20:00

Premiera e shfaqjes “Njeriu që mungonte”

nga Zymber Kelmendi; regjia: Isa Qosja


14/02/2018

20:00

Premiera e shfaqjes “Bardh”

nga Dubravko Mihanovic; regjia Fatos Berisha - Programi: Skena e vogël e vogël


10/02/2018

20:00

Shfaqja “Bordel Ballkan”

nga Jeton Neziraj; regjia: Andras Urban


09/02/2018

20:00

Repriza e baletit “Pa mure”

– Koreografia: Teuta Krasniqi


08/02/2018

20:00

Premiera e baletit “Pa mure”

– Koreografia: Teuta Krasniqi


03/02/2018

20:00

Shfaqja “Dëshira Tours”

bazuar në dramën “Tamvaji i quajtur Dëshirë” nga T. Williams; regjia: Ardi Mejzini - Programi: Skena e vogël e vogël


02/02/2018

20:00

Shfaqja “Zoti i masakrës”

nga Jasmina Reza: regjia Besfort Idrizi – Programi: Skena e vogël e vogël


01/02/2018

20:00

Shfaqja “Zoti i masakrës”

nga Jasmina Reza: regjia Besfort Idrizi – Programi: Skena e vogël e vogël


PROGRAMI PËR MUAJIN 01/2018

31/01/2018

20:00

Shfaqja “Bordel Ballkan”

nga Jeton Neziraj; regjia: Andras Urban


30/01/2018

20:00

Shfaqja “Bordel Ballkan”

nga Jeton Neziraj; regjia: Andras Urban


29/01/2018

20:00

Shfaqja “Rojat e Taxhit”

nga Rajiv Joseph; regjia: Altin Basha – Shfaqje mysafire nga Bash-Art dhe Teatri Kombetar Eksperimental


28/01/2018

20:00

Shfaqja “Rojat e Taxhit”

nga Rajiv Joseph; regjia: Altin Basha – Shfaqje mysafire nga Bash-Art dhe Teatri Kombetar Eksperimental


27/01/2018

20:00

Shfaqja “Zoti i masakrës”

nga Jasmina Reza: regjia Besfort Idrizi – Programi: Skena e vogël e vogël


26/01/2018

20:00

Shfaqja “Zoti i masakrës”

nga Jasmina Reza: regjia Besfort Idrizi – Programi: Skena e vogël e vogël


25/01/2018

20:00

Baleti “Një legjendë për dashurinë”

– koreograf: Pullumb Agalliu


24/01/2018

20:00

Shfaqja “Zoti i masakrës”

nga Jasmina Reza: regjia Besfort Idrizi – Programi: Skena e vogël e vogël


23/01/2018

20:00

Shfaqja “Zoti i masakrës”

nga Jasmina Reza: regjia Besfort Idrizi – Programi: Skena e vogël e vogël


22/01/2018

20:00

Shfaqja “Të Harruarit”

koncepti dhe regjia: Shkurtë Aliu – Programi: Skena e vogël e vogël


20/01/2018

20:00

Shfaqja “Dëshira Tours”

bazuar në dramën “Tamvaji i quajtur Dëshirë” nga T. Williams; regjia: Ardi Mejzini - Programi: Skena e vogël e vogël


19/01/2018

20:00

Shfaqja “Dëshira Tours”

bazuar në dramën “Tamvaji i quajtur Dëshirë” nga T. Williams; regjia: Ardi Mejzini - Programi: Skena e vogël e vogël


18/01/2018

20:00

Repriza e baletit “ Newborn ”

koreografia: Jochen Roller


18/01/2018

20:00

Shfaqja “Një përmendore për Gomarin”

nga Ali Mehmetaj; regjia: Natyrë Kallaba - Programi: Skena e vogël e vogël


17/01/2018

20:00

Shfaqja “Aventurat e reja të Don Kishotit”

nga Tariq Ali; regjia: Dino Mustafi?


12/01/2018

20:00

Shfaqja “Eshtrat që vijnë vonë”

nga Teki Dervishi; regjia: Martin Koçovski


11/01/2018

20:00

Baleti “RIKOMPOZIM”

muzika: Max Richter nga “4 stinët” Vivaldi; koreografia: Christophe Beranger, Jonathan Pranlas – Descours


11/01/2018

20:00

Shfaqja “Sodomdesadtopia”

nga Dhurata Hoti; regjia: Kreshnike Osmani – Programi: Skena e vogël e vogël


10/01/2018

20:00

Shfaqja “Dëshira Tours”

bazuar në dramën “Tamvaji i quajtur Dëshirë” nga T. Williams; regjia: Ardi Mejzini - Programi: Skena e vogël e vogël


10/01/2018

20:00

Shfaqja "Kosovatrans"

nga Naser Shatrolli - Shfaqje mysafire e Teatrit Profesionist të Podujevës "Avdush Hasani"


09/01/2018

20:00

Shfaqja “Dëshira Tours”

bazuar në dramën “Tamvaji i quajtur Dëshirë” nga T. Williams; regjia: Ardi Mejzini - Programi: Skena e vogël e vogël


08/01/2018

20:00

Shfaqja “Shtëpia pa dritare”

bazuar mbi dramën nga Saimir Gongo; regjia: Besim Ugzmajli – Programi: Skena e vogël


06/01/2018

20:00

Shfaqja “Të Harruarit”

koncepti dhe regjia: Shkurtë Aliu – Programi: Skena e vogël e vogël


05/01/2018

20:00

Shfaqja “Të Harruarit”

koncepti dhe regjia: Shkurtë Aliu – Programi: Skena e vogël e vogël