PROGRAMI PËR MUAJIN 12/2016

29/12/2016

20:00

"Pasardhësi"

Autor Ismail Kadare; regjia: Slobodan Unkovski


28/12/2016

20:00

Premiera "Pasardhësi"

Autor Ismail Kadare; regjia: Slobodan Unkovski


17/12/2016

20:00

"Gazetarja e kulturës vetvritet"

nga Idlir Azizaj; regjia: Alban Beqiraj


13/12/2016

20:00

"Gazetarja e kulturës vetvritet"

nga Idlir Azizaj; regjia: Alban Beqiraj


12/12/2016

20:00

Premiera "Gazetarja e kulturës vetvritet"

nga Idlir Azizaj; regjia: Alban Beqiraj


PROGRAMI PËR MUAJIN 11/2016

30/11/2016

20:00

“Macho Man”

Shfaqja mysafire organizuar nga OSCE


24/11/2016

20:00

“Spartacus”

koreografia: Israel Rodrigues


23/11/2016

20:00

“Eshtrat që vijnë vonë”

nga Teki Dervishi; regjia: Martin Koçovski


22/11/2016

20:00

“Tregtari i Venedikut”

nga William Shakespeare; regjia: Mathew Lenton


21/11/2016

20:00

“Tregtari i Venedikut”

nga William Shakespeare; regjia: Mathew Lenton


19/11/2016

20:00

“NË DET”

nga Slawomir Mrozhek; regjia: Bashkim Ramadani – Programi: Skena e vogël e vogël


18/11/2016

20:00

“NË DET”

nga Slawomir Mrozhek; regjia: Bashkim Ramadani – Programi: Skena e vogël e vogël


17/11/2016

20:00

“Otello”

Koreograf: Pëllumb Agalliu


16/11/2016

19:00

“Një burrë mes dy grash”

nga Erjon Papagjoni. Regjia: Ilirjan Himaj. Skena e vogël e vogël


16/11/2016

20:00

“Një shfaqje teatri me 4 aktorë me disa derra me disa lopë me disa kuaj me një kryeministër me një milka e me disa inspektorë vendës e ndërkombëtarë”

nga një cinik kosovar; regjia Blerta Neziraj. Shfaqje mysafire nga Qendra Multimedia


15/11/2016

20:00

“Familja Tot”

nga Orkeny Istvan; regjia: Andia Xhunga; Shfaqje mysafire nga Teatri Kombëtar i Tiranës


12/11/2016

20:00

“Tregtari i Venedikut”

nga William Shakespeare; regjia: Mathew Lenton


11/11/2016

20:00

“Tregtari i Venedikut”

nga William Shakespeare; regjia: Mathew Lenton


10/11/2016

20:00

“Giselle”

muzika: Adophe Adam; koreografia dhe adaptimi: Sylvia Tomova


09/11/2016

20:00

“Eshtrat që vijnë vonë”

nga Teki Dervishi; regjia: Martin Koçovski


08/11/2016

20:00

“BUDALLENJTË”

nga Neil Simon; regjia: Florent Mehmeti


07/11/2016

20:00

“BUDALLENJTË”

nga Neil Simon; regjia: Florent Mehmeti


05/11/2016

20:00

“HAMLETMACHINE”

nga Heiner Müller; regjia: Hana Qena – Programi: Skena e vogël e vogël


04/11/2016

20:00

“HAMLETMACHINE”

nga Heiner Müller; regjia: Hana Qena – Programi: Skena e vogël e vogël


02/11/2016

20:00

“Përtej kufinjëve të pushtetit”

nga Albri Brahusha; regjia: Esat Brajshori


01/11/2016

20:00

“Grafitet”

nga Mehmet Kraja; regjia: Fadil Hysaj


PROGRAMI PËR MUAJIN 10/2016

31/10/2016

20:00

"Grafitet”

nga Mehmet Kraja, regjia Fadil Hysaj Skenografia: Petrit Bakalli Kostumografia: Vesa Kraja Muzika: Trimor Dhomi Koreografia: Gjergj Prevazi Ass. regjie: Astrit Bytyqi, Edina Mustafic Dizajni i dritave: Asllan Hyseni Aktorët: Çun Lajçi Bislim


28/10/2016

20:00

“Eshtrat që vijnë vonë”

nga Teki Dervishi; regjia: Martin Koçovski


27/10/2016

20:00

“Eshtrat që vijnë vonë”

nga Teki Dervishi; regjia: Martin Koçovski


24/10/2016

20:00

“Tregtari i Venedikut”

nga William Shakespeare; regjia: Matthew Lenton


19/10/2016

20:00

“Tregtari i Venedikut”

nga William Shakespeare; regjia: Mathew Lenton


18/10/2016

20:00

Premiera e shfaqjes “Tregtari i Venedikut”

nga William Shakespeare; regjia: Mathew Lenton


06/10/2016

20:00

Premiera e baletit “Giselle”

muzika: Adophe Adam; koreografia dhe adaptimi: Sylvia Tomova


PROGRAMI PËR MUAJIN 06/2016

30/06/2016

20:00

“Netët Arabe”

koreografia: Pëllumb Agalliu


29/06/2016

20:00

“Eshtrat që vijnë vonë”

nga Teki Dervishi; regjia: Martin Koçovski


28/06/2016

20:00

“Eshtrat që vijnë vonë”

nga Teki Dervishi; regjia: Martin Koçovski


27/06/2016

20:00

“Grafitet”

nga Mehmet Kraja; regjia: Fadil Hysaj


25/06/2016

21:00

“NË DET”

nga Slawomir Mrozhek; regjia: Bashkim Ramadani – Programi: Skena e vogël e vogël


24/06/2016

21:00

Premiera: “NË DET”

nga Slawomir Mrozhek; regjia: Bashkim Ramadani – Programi: Skena e vogël e vogël


23/06/2016

20:00

“ZHULIETA PA ROMEON”

Dashuria pret përgjithmonë – Love waits forever” - koreografia dhe koncepti: Darrel Toulon


21/06/2016

20:00

“Budallenjtë”

nga Neil Simon; regjia: Florent Mehmeti


20/06/2016

20:00

“Budallenjtë”

nga Neil Simon; regjia: Florent Mehmeti


18/06/2016

20:00

“Përtej kufijve të pushtetit”

nga Albri Brahusha; regjia: Esat Brajshori


17/06/2016

20:00

“Përtej kufijve të pushtetit”

nga Albri Brahusha; regjia: Esat Brajshori


16/06/2016

20:00

“ZHULIETA PA ROMEON”

Dashuria pret përgjithmonë – Love waits forever” - koreografia dhe koncepti: Darrel Toulon


15/06/2016

20:00

Premiera e baletit “ZHULIETA PA ROMEON"

Dashuria pret përgjithmonë – Love waits forever” - koreografia dhe koncepti: Darrel Toulon


14/06/2016

20:00

“Hamletmachine”

nga Heiner Müller; regjia: Hana Qena – Programi: Skena e vogël e vogël


13/06/2016

20:00

Premiera: “HAMLETMACHINE”

nga Heiner Müller; regjia: Hana Qena – Programi: Skena e vogël e vogël


08/06/2016

20:00

“Brisku”

nga Naser Shatrolli – Shfaqje mysafire e Teatrit “Istref Begolli” - Pejë


07/06/2016

20:00

Premiera: “Përtej kufijve të pushtetit”

nga Albri Brahusha; regjia: Esat Brajshori


04/06/2016

20:00

“Made in Albania”

nga Stefan Çapaliku; regjia: Altin Basha – Shfaqje mysafire e Teatrit Eksperimental “Kujtim Spahivogli” - Tiranë


02/06/2016

20:00

“Your Stories, my story”

koreografia dhe koncepti: Darrel Toulon


PROGRAMI PËR MUAJIN 05/2016

31/05/2016

19:00

“Një burrë mes dy grash”

nga Erjon Papagjoni. Regjia: Ilirjan Himaj. Skena e vogël e vogël


31/05/2016

20:00

“Netë Arabe”

Koreografia: Pëllumb Agalliu


30/05/2016

20:00

FemArt

Shfaqje Mysafire – FemArt


29/05/2016

20:00

FemArt

Shfaqje Mysafire – FemArt


28/05/2016

19:00

“Një burrë mes dy grash”

nga Erjon Papagjoni. Regjia: Ilirjan Himaj. Skena e vogël e vogël


26/05/2016

19:00

FemArt

Shfaqje Mysafire – FemArt – Skena e Vogël


26/05/2016

20:00

Baleti "Othello"

Koreografia: Pullumb Agalliu


25/05/2016

20:00

“Grafitet”

nga Mehmet Kraja; regjia Fadil Hysaj


18/05/2016

19:00

“Çka mbinë s’pari kur kallet bota?”

nga Fjolla Hoxha; Regjia: Flutra Zymi. – Skena e vogël e vogël


17/05/2016

19:00

“Çka mbinë s’pari kur kallet bota?”

nga Fjolla Hoxha; Regjia: Flutra Zymi. – Skena e vogël e vogël


16/05/2016

19:00

Stand-up Komedia “Përgjuesi”

nga Adem Mikullovci – Skena e Vogël


14/05/2016

20:00

“Eshtrat që vijnë vonë”

nga Teki Dervishi; regjia: Martin Kocovski


13/05/2016

20:00

“Eshtrat që vijnë vonë”

nga Teki Dervishi; regjia: Martin Kocovski


12/05/2016

20:00

Premiera: “Eshtrat që vijnë vonë”

nga Teki Dervishi; regjia: Martin Kocovski


05/05/2016

20:00

Baleti “Spartacus”

Koreografia: Israel Rodrigues


03/05/2016

19:00

“Portreti”

me motive nga Migjeni; Regjia: Kaltërim Balaj; Dramatizimi: Arian Krasniqi – Skena e vogël e vogël


02/05/2016

20:00

“Largo Desolato”

nga Vaclav Havel; regjia: Nikson Pitaqaj. Shfaqje mysafire e kompanisë Libre t’Esprit nga Parisi


PROGRAMI PËR MUAJIN 04/2016

30/04/2016

20:00

“Ferma e kafshëve”

nga G. Oruell; Regjia: Ilir Bokshi; Dramatizimi: D. Basha


29/04/2016

20:00

“Ferma e kafshëve”

nga G. Oruell; Regjia: Ilir Bokshi; Dramatizimi: D. Basha


28/04/2016

20:00

Baleti “Stravinsky & Ravel”

Koreografia: Mehmet Kursat Kilic & Mehmet Balkan


27/04/2016

20:00

“Një dorëzim në Spokan”

nga Martin McDonagh; regjia: Ilir Bokshi – Shfaqje mysafire e Teatrit Profesional të Gjakovës


26/04/2016

20:00

“Budallenjtë”

nga Neil Simon; Regjia: Florent Mehmeti


25/04/2016

20:00

“Budallenjtë”

nga Neil Simon; Regjia: Florent Mehmeti


23/04/2016

20:00

“Budallenjtë”

nga Neil Simon; Regjia: Florent Mehmeti


22/04/2016

20:00

"Budallenjtë"

nga Neil Simon; Regjia: Florent Mehmeti


21/04/2016

20:00

Baleti “Netë Arabe”

Koreografia: Pëllumb Agalliu


20/04/2016

20:00

“Grafitet”

nga Mehmet Kraja; regjia Fadil Hysaj


19/04/2016

20:00

Baleti “Liria ime”

Koreografia: Israel Rodriguez


18/04/2016

19:00

“Përgjuesi” Stand - up Comedy

nga Adem Mikullovci – Skena e Vogël


17/04/2016

20:00

Shfaqja mysafire “Hybrid”

koreografë: Oded Ronen& Joel Bray - Human in motion & Albanian DanceTheater


16/04/2016

20:00

“Grafitet”

nga Mehmet Kraja, regjia Fadil Hysaj


15/04/2016

20:00

“Grafitet”

nga Mehmet Kraja, regjia Fadil Hysaj


14/04/2016

20:00

PREMIERA e shfaqjes “GRAFITET”

nga Mehmet Kraja; regjia Fadil Hysaj


12/04/2016

19:00

“Portreti”

me motive nga Migjeni; Regjia: Kaltërim Balaj; Dramatizimi: Arian Krasniqi – Skena e vogël e vogël


11/04/2016

19:00

“Portreti”

me motive nga Migjeni; Regjia: Kaltërim Balaj; Dramatizimi: Arian Krasniqi – Skena e vogël e vogël


09/04/2016

19:00

“Çka mbinë s’pari kur kallet bota?”

nga Fjolla Hoxha; Regjia: Flutra Zymi. – Skena e vogël e vogël


08/04/2016

19:00

“Çka mbinë s’pari kur kallet bota?”

nga Fjolla Hoxha; Regjia: Flutra Zymi. – Skena e vogël e vogël


07/04/2016

20:00

Baleti - “Ngjyrat e vallëzimit”

Koreografia: Mehmet Ballkan


06/04/2016

20:00

“Nana dhe fëmija”

nga Jon Fosse; Regjia: Bekim Lumi


05/04/2016

20:00

“Nana dhe fëmija”

nga Jon Fosse; Regjia: Bekim Lumi


04/04/2016

19:00

Stand-up Komedia “Përgjuesi”

nga Adem Mikullovci – Skena e Vogël


02/04/2016

20:00

Mendje djallëzore

nga Blerim Haxhijaj; regjia Elmaze Nura


01/04/2016

20:00

Ansambli Kombëtar i Këngëve dhe i Valleve "Shota"

Koncert Premierë


PROGRAMI PËR MUAJIN 03/2016

31/03/2016

20:00

Baleti: "La Sylphide"

Koreografia: Ilir Kerni


30/03/2016

20:00

Komedia“Budallenjtë”

nga Neil Simon, regjia: Florent Mehmeti


29/03/2016

20:00

Komedia“Budallenjtë”

nga Neil Simon, regjia: Florent Mehmeti


28/03/2016

20:00

Shfaqja “Gishti”

nga Doruntina Basha, regjia Erson Zymberi


26/03/2016

19:00

Shfaqja “PORTRETI”

me motive nga Migjeni, regjia: Kaltrim Balaj. - skena e vogël


25/03/2016

19:00

Shfaqja “PORTRETI”

me motive nga Migjeni, regjia: Kaltrim Balaj. - skena e vogël


24/03/2016

20:00

Baleti: "Netët Arabe"

Koreografi: Pullumb Agalliu


23/03/2016

20:00

Shfaqja “Nana dhe fëmija”

nga Jon Fosse, regjia Bekim Lumi


22/03/2016

20:00

Shfaqja “Nana dhe fëmija”

nga Jon Fosse, regjia Bekim Lumi


21/03/2016

19:00

“PËRGJUESI”

stund-up comedy e aktorit Adem Mikullovcit. skena e vogel


19/03/2016

19:00

Shfaqja: “Çka mbinë s’pari kur kallet bota”

nga Fjolla Hoxha, regjia Flutra Zymi. - skena e vogël


18/03/2016

19:00

Shfaqja: “Çka mbinë s’pari kur kallet bota”

nga Fjolla Hoxha, regjia Flutra Zymi. - skena e vogël


17/03/2016

20:00

Shfaqja "Spartacus"

Koreografia: Israel Rodriguez


16/03/2016

20:00

Shfaqja “Nana dhe fëmija”

nga Jon Fosse, regjia Bekim Lumi


15/03/2016

20:00

Shfaqja “Nana dhe fëmija”

nga Jon Fosse, regjia Bekim Lumi


14/03/2016

19:00

“PËRGJUESI”

stund-up comedy e aktorit Adem Mikullovcit. skena e vogel


12/03/2016

20:00

Shfaqja “Ferma e Kafshëve”

nga George Orwell, regjia: Ilir Bokshi


11/03/2016

20:00

Shfaqja “Ferma e Kafshëve”

nga George Orwell, regjia: Ilir Bokshi


10/03/2016

19:00

Shfaqja “PORTRETI”

me motive nga Migjeni, regjia: Kaltrim Balaj. - skena e vogël


10/03/2016

20:00

Shfaqja “Gishti”

nga Doruntina Basha, regjia Erson Zymberi


09/03/2016

20:00

Komedia“Budallenjtë”

nga Neil Simon, regjia: Florent Mehmeti


08/03/2016

20:00

Komedia“Budallenjtë”

nga Neil Simon, regjia: Florent Mehmeti


07/03/2016

20:00

Shfaqja “Gishti”

nga Doruntina Basha, regjia Erson Zymberi


05/03/2016

20:00

Shfaqja “Ferma e Kafshëve”

nga George Orwell, regjia: Ilir Bokshi


04/03/2016

19:00

Shfaqja “Një burrë mes dy grash”

nga Erjon Papagjoni, regjia: Ilirjan Himaj - skena e vogel


03/03/2016

19:00

Shfaqja “Një burrë mes dy grash”

nga Erjon Papagjoni, regjia: Ilirjan Himaj - skena e vogël