• Sot
  20:00
  19/01/2019

  Shfaqja “Ana dhe Zefi”

  nga Ad De Bont; regjia Erson Zymberi – Skena e vogël

 • e Hënë
  20:00
  21/01/2019

  Shfaqja “Skenderbeu ose Dashuri dhe Liri”

  nga Thomas Whincop dhe Fadil Hysaj; regjia Fadil Hysaj

 • e Martë
  20:00
  22/01/2019

  Shfaqja “Skenderbeu ose Dashuri dhe Liri”

  nga Thomas Whincop dhe Fadil Hysaj; regjia Fadil Hysaj

 • e Mërkurë
  20:00
  23/01/2019

  Komedia “I ligu për mend”

  nga Gjergj Fishta; nga Altin Basha

 • e Enjte
  20:00
  24/01/2019

  Baleti “O. Taka”

  Koreograia & Muzika: Sinan Kajtazi

 • e Premte
  20:00
  25/01/2019

  Komedia “I ligu për mend”

  nga Gjergj Fishta; nga Altin Basha

 • e Shtunë
  20:00
  26/01/2019

  Shfaqja “DESTUR - Blasfemi e ëmbël”

  nga Musa Ramadani dhe Elif Shafak; dramaturgjia dhe regjia: Zana Hoxha Krasniqi

 • e Hënë
  20:00
  28/01/2019

  Shfaqja “Arturo Ui”

  nga Bertold Brecht; regjia: Bekim Lumi

 • e Martë
  20:00
  29/01/2019

  Shfaqja “Arturo Ui”

  nga Bertold Brecht; regjia: Bekim Lumi

 • e Mërkurë
  20:00
  30/01/2019

  Komedia “I ligu për mend”

  nga Gjergj Fishta; nga Altin Basha

 • e Enjte
  20:00
  31/01/2019

  Shfaqja “Bordel Ballkan”

  nga Jeton Neziraj: regjia Andras Urban