"BARDH"

Autor: Dubravko Mihanovic

Regjia: Fatos Berisha

 Skenografia dhe kostumet: Arben Shala

 

Aktorët:

Shpëtim Selmani

Tristan Halilaj

"NJERIU QË MUNGONTE"

Autor: Zymber Kelmendi

Regjia: Isa Qosja

 

Skenografia: Shqipe Kamberi

Kostumografia: Samka Ferri

Skulptor: Agron Blakçori

Kompozitor: Korab Shaqiri

Aktorët:

Teuta Krasniqi

Basri Shala

Agron Shala

Doresa Rexha

Gani Rrahmani

“PASIONI”

Autor: Sabri Hamiti

Regjisor: Martin Kocovski

 

Skenografe dhe Kostumografe: Youliana Voykova – Najman

Kompozitor: Oliver Josifovski

Kori i SH.M.M “Prenkë Jakova” – Prishtinë

Aktorët:

 

Shkelzen Veseli

Arta Selimi

Gresa Pallaska

Ard Islami

Lumnie Sopi

Ismet Azemi

Shengyl Ismaili

Semira Latifi

Shpejtim Kastrati

“HAMLETI SIMBAS HORACIT”

Dramë nga: Ag Apolloni
Regjisor: Ilirjan Himaj
Kompozitor: Memli Kelmendi
Kostumografe & Skenografe: Agnesa Malushaj
Inspicient: Bajram Mehmetaj
Ndriçues: Mursel Bekteshi

Aktorët:

Shkëlqim Islami
Agron Shala
Valina Muçolli
Beslidhje Bytyqi
Labinot Lajçi
Kreshnik Malushaj

“KALIGULA”

Autor: Albert Camus

Regjisor: Kushtrim Koliqi

 

Dramaturgjia: Jasna Jasna Žmak

Ass. regjie: Rebeka Qena

Skenografia: Petrit Bakalli

Kostumografia: Njomza Luci

Kompozitor: Trimor Dhomi

Aktorët:

 

Adrian Morina

Allmir Suhodolli

Ard Islami

Armend Baloku

Besart Sllamniku

Gresa Pallaska

Meli Qena

Shkelzen Veseli

Ylber Bardhi

“ARTURO UI”

Autor: Bertolt Brecht

Regjisor: Bekim Lumi

 

Ass. regjie: Bashkim Ramadani

Koreografia: Majlajdo Gala

Skenografia: Mentor Berisha

Kostumografia: Alma Krasniqi

Muzika: Dren Suldashi

Kitaris

Aktorët:

 

Bujar Ahmeti

Afrim Kasapollo

Afrim Muçaj

Labinot Raci

Faris Berisha

Valmir Krasniqi

Edon Shileku

Ismet Azemi

Ylber Bardhi

Kushtrim Qerimi

Shpëtim Kastrati

Muhamed Arifi

Alban Rexhaj

“ANA DHE ZEFI”

Autor: Ad de Bont

Regjisor: Erson Zymberi

 

Dramaturgjia dhe përkthimi: Doruntina Basha

Skenografia dhe kostumet: Bekim Korça

Kompozitor: Trimor Dhomi

Aktorët:

 

Verona Koxha

Ernest Zymberi

Irena Cahani

Kushtrim Qerimi

“SI TA VRASIM PRESIDENTIN”

Autor: Miro Gavran

Regjisor: Marigona Bekteshi Ferati

 

Skenografia: Petrit Bakalli

Kostumografia: Vesa Kraja

Kompozitor: Trimor Dhomi

Përkthimi dhe pershtatja: Ali Avdiu

Aktorët:

 

Mirsad Ferati

Rabije Kryeziu

Fatmir Haliti

Njomza Tmava

“KOPSHTI I VISHNJEVE”

Autor: Anton Çehov

Regjisor: Ilir Bokshi

 

Skenografia: Petrit Bakalli

Kostumografia: Vesa Kraja

Muzika: Art Lokaj

Ass. regjie: Butrint Pasha

Aktorët:

 

Shengyl Ismaili

Adrian Morina

Ernest Malazogu

Armend Ismajli

Semira Latifi

Qëndresa Jashari

Shpëtim Kastrati

Ylber Bardhi

Vlera Pylla

Besfort Berberi

Luan Jaha