"I LIGU PËR MEND"

Autor: Gjergj Fishta

Regjia: Altin Basha

Dramaturg: Visar Krusha

 

Skenografia dhe kostumet: Iliriana Loxha - Basha

Muzika: Endri Sina

Aktorët:

Luan Jaha

Ernest Malazogu

Adrian Morina

Armend Baloku

Ard Islami

Shkëlzen Veseli

Ismet Azemi

Basri Lushtaku

Shengyl Ismaili

Gramoz Malaj

"SHTËPIA PA DRITARE"

Regjia: Besim Ugzmajli

 

Skenografia:  Driton Tahiri

Kostumografia: Samka Ferri

Aktorët:

Agron Shala
Doresa Rexha
Daniela Markaj

“DËSHIRA TOURS”

Adaptimi i “Tramvaji i Quajtur Dëshir” nga Tenessee Williams

Regjia: Ardi Mejzini

Ass. regjie: Jehonë Ferati

 

Skenografia: Aziz Maloku & Arta Restelica

Aktorët:

Qëndresa Kajtazi

Bujar Ahmeti

Molikë Maxhuni

Labinot Raci

Adelina Xharahu

Edlir Gashi

Flamur Ahmeti

“BORDEL BALLKAN“

Autor: Jeton Neziraj

Regjia: Andras Urban

Aktorët:

Astrit Kabashi

May – Linda Kosumoviç

Adrian Morina

Armend Baloku

Semira Latifi

Armend Smajli

Shengyl Ismajli

Arta Selimi

Albulena Kryeziu – Bokshi

Shpejtim Kastrati

Ylber Bardhi

Adhurim Demi

“NJË PËRMENDORE PËR GOMARIN”

Autor: Ali Mehmetaj

Regjia: Natyrë Kallaba

Skenografia dhe kostumet: Agnesa Malushaj

Aktorët:

Çun Lajçi

Kosovare Hoti

Kreshnike Malushaj

Beslidhje Bytyqi

Besart Zeneli

Valire Haxhijaj

Alban Rexhaj

“AVENTURAT E REJA TË DON KISHOTIT ”

Autor: Tariq Ali

Regjia: Dino Mustafic

Dramaturge: Zeljka Udovcic Plestina

Ass. regjie: Erson Zymberi

 

Skenografia: Dragutin Broz

Aktorët:

Shkelzen Veseli; Armend Smajli; Blin Sylejmani; Ard Islami; Ylber Bardhi; Gresa Pallaska; Adrian Morina; Dukagjin Podrimaj; Semira Latifi; Kumrije Hoxha; Shengyl Ismajli; Fatlume Bunjaku; Molikë Maxhuni; Sheqerie Buqaj

“SODOMDESADTOPIA”

Autor: Dhurata Hoti

Regjia: Kreshnike Osmani

 

Skenografia: Burim Berisha

Kostumografia: Kreshnike Osmani

Muzika: Arbër Krasniqi

Aktorët:

Vedat Haxhiislami

Albulena Bardhi

Besart Zeneli

Adelina Xharrahu

Mehmet Preteni

“TE HARRUARIT”

Koncepti dhe regjia: Shkurtë Aliu

Ass. regjie: Elhame Kutllovci

 

Skenografia dhe kostumet: Shkurtë Aliu

Kostumografia: Kreshnike Osmani

Pian

Aktorët:

Edlir Gashi

Qëndresa Kajtazi

“ZOTI I MASAKRËS”

Autor: Jasmina Reza

Regjia: Besfort Idrizi

 

Skenografia: Enes Deari

Kostumografia: Ines Golja

Aktorët:

Donikë Ahmeti

Shpëtim Selmani

May – Linda Kosumoviç

Labinot Raci