“Grafitet”

nga Mehmet Kraja, regjia Fadil Hysaj

Skenografia: Petrit Bakalli

Kostumografia: Vesa Kraja

Muzika: Trimor Dhomi

Koreografia: Gjergj Prevazi

Ass. regjie: Astrit Bytyqi, Edina Mustafic

Dizajni i dritave: Asllan Hyseni

 

Aktorët:
Çun Lajçi
Bislim Muçaj
Sheqerie Buçaj

Drita Krasniqi
Ylber Bardhi
Armend Smajli
Armend Baloku
Shpejtim Kastrati
Adhurim Demi

“Eshtrat që vijnë vonë”

nga Teki Dervishi; regjia: Martin Kocovski

Luajnë:

Astrit Kabashi, Bajrush Mjaku

Adrian Morina, Shkelzen Veseli

Lumnie Sopi, Arta Selimi, Albulena Kryeziu

Armend Baloku, Bujar Ahmeti

 

 

Skenografia dhe Kostumet: Youliana Voykova - Najman

Muzika: Oliver Josifovski

Dizajner ndriçimi: Asllan Hyseni

Asistent skenograf: Enes Deari

“PËRTEJ KUFIJVE TË PUSHTETIT”

nga Albri Brahushaj, regjia: Esat Brajshori

Luajnë:
Enver Petrovci
Veton Osmani
Aurita Agushi
Ylber Bardhi
Semira Latifi

Ramadan Malaj
Selatin Ademi
Avdi Gërvalla
Kosovare Hoti
Beslidhje Bytyqi
Qëndresa Loki

Ass. regjie: Semira Latifi
Skenografia: Krste S. Dzidrov
Kostumografia: Samka Ferri
Muzika: Florent Boshnjaku


Tregtari i Venedikut

nga William Shakespeare; regjia: Mathew Lenton

aktorët / actors: Luan Jaha, Gresa Pallaska, Armend Baloku, Armend Smajli, Ylber Bardhi, Arta Selimi, Bujar Ahmeti, May-Linda Kosumovic, Tristan Halilaj, Semira Latifi, Albulena Kryeziu - Bokshi, Kumrije Hoxha, Labinot Raci, Shpejtim Kastrati.   

“NË DET”

Autor: Slawomir Mrozhek

Regjia: Bashkim Ramadani

Skenografia dhe kostumet: Burim Arifi & Blendina Xhema

Përzgjedhja muzikore: Kaltrim Balaj

Aktorët:

Kushtrim Qerimi

Lulzim Bucolli

Ernest Zymberi

Shpetim Selmani

“HAMLETMACHINE”

Autor: Heiner Muller

Regjia: Hana Qena

Skenografia: Genc Kadriu

Muzika: Geri Kacerja

Aktorët:

Ermal Sadiku

Alketa Sylaj

“PASARDHËSI"

Autor: Ismail Kadare

Regjia: Slobodan Unkovski

Ass. regjie: Ilirjan Himaj

 

Skenografia: Krste Dzidrov

Kostumografia: Roza Trajcevska Ristovs

Aktorët:

Çun Lajçi, Lumnie Sopi, May – Linda Kosumoviç, Armend Baloku,Bislim Muçaj, Bajrush Mjaku,

Ismet Azemi, Adrian Morina, Shengyl Ismaili, Xhevat Qorraj, Shpejtim Kastrati, Basri Lushtaku, Armend Smajli, Sheqerie Buqaj, Arta Selimi, Albulena Kryeziu – Bokshi, Samira Latifi

“GAZETARJA E KULTURËS VETVRITET"

Autor: Idlir Azizaj

Regjia: Alban Beqiraj

 

Skenografia: Mentor Berisha

Kostumografia: Valdete Mustafa

Piktor skene: Roman Spiess

Aktorët:

Donikë Ahmeti

Afrim Muçaj

Daniela Markaj