“SHOPPING & FACKING”

Autor:  Mark Ravenhill

Regjia: Fatos Berisha

 Ass. regjie: Besfort Daka

Aktorët:

Luan Jaha, Arta Selimi, Armend Ismajli, Tristan Halilaj dhe Florist Bajgora

 

Skenografia dhe dizajni i dritave: Nico de Rooij nga Holanda

Kostumografia: Erza Xhema

Përzgjedhja muzikore: Alexunder

“Ferma e kafshëve”

Autor: George Orwell

Regjia: Ilir Bokshi

Aktorët:
Adrian Morina, Shkëlzen Veseli, Ard Islami, Ylber Bardhi, Dukagjin Podrimaj, Semira Latifi, Besart Sllamniku, Kushtrim Qerimi, Ema Uka, Tristan Halilaj, Shpëtim Kastrati, Afrim Muçaj, Rabije Kryeziu, Makfire Miftari, Edona Sopaj, Fatlume Bunjaku, Ermal Sadiku, Edmond Uka, Zhaneta Xhemajli


Ass. regjie: Arzana Kraja
Dramatizimi: Doruntina Basha
Muzika: Trimor Dhomi
Skenografia: Petrit Bakalli
Kostumografia: Vesa Kraja

“Gishti”

Autor: Doruntina Basha

Regjia: Erson Zymberi

Aktorët: Irena Cahani & Teuta Krasniqi


Ass. Regjie: Ernest Zymberi

Skenografia: Bekim Korça
Kostumografe: Samka Ferri

“Nana dhe fëmija”

Autor: Jon Fosse

Regjia: Bekim Lumi 

Aktorët: Meli Qena, Bujar Ahmeti, Donikë Ahmeti, May-Linda Kosumoviç


Pianist: Alzan Gashi
Koreografia: Majlajdo Gala
Muzika: Visar Kasa

Skenografia: Petrit Pasha
Kostumografe: Samka Ferri

“Një burrë mes dy grash”

Autor: Erjon Papagjoni
Regjia: Ilirjan Himaj

Aktorët: Agron Shala, May-Linda Kosumoviç dhe Albulena Kryeziu

Ass. regjie: Besim Ugmajli

Kostumografia: Samka Ferri

“Çka mbinë s’pari kur kallet bota?”

Autor: Fjolla Hoxha

Regjia: Flutra Zymi

Aktorët: Kumrije Hoxha dhe Alketa Sylaj

Asistente kreative: Valmira Gashi
Artist vizuel: Kleidi Eski
Kostumografe /Skenografe: Leonora Mehmeti
Konsulente profesionale: Lirie Lokaj
Muzika: Donika Rudi
Përkthyes: Brett Voltz

“Portreti”

Me motive nga Migjeni

Regjia: Kaltrim Balaj

Aktorët: Semira Latifi, Ermal Rexha, Rifat Smani, Qëndresa Kajtazi , Flamur Ahmeti

Ass. Regjie: Ermal Rexha
Dramaturg: Arian Krasniqi

Kompozitor: Hajrullah Syla
Violiste: Besiana Shkodra
Skenografia: Burim Arifi
Kostumografia: Blendina Arifi