“Policët”

Autor: Slawomir Mrozek

Regjia: Imer Veliu 

Aktorët:

Xhelal Haliti, Ylber Bardhi, Labinot Lajçi, Edi Kastrati, Rifat Smani, Shkumbin Osmani dhe Naim Berisha

Dramaturg: Arben Marevci

Ass regjie: Valmira Hyseni

Skenografia: Anita Karaxhi

Kostumografia: Ganimete Sava

Muzika: Egzon Pireci

Piktor: Gent Smani

Perkthimi i tekstit: Nexhat  Xhakolli

Kur edhe i burgosuri i fundit i një vendi shpallet i pafajshëm do të thotë që sistemi i atij shteti ka arritur të instalojë rend, ligj dhe qetësi në vend. Por kështu nuk mendon Shefi i "shtetit tonë"! Kush është i burgosuri i fundit, provokuesi i fundit, fajtori dhe misionarët e kuptojmë atëherë kur secili e tregon historinë e tij, përmes historisë së tjetrit! Katër fate të ndryshme, një mision dhe një mision ndërkombëtar!


Galeria


Video