“HAMLETI SIMBAS HORACIT”

Dramë nga: Ag Apolloni
Regjisor: Ilirjan Himaj
Kompozitor: Memli Kelmendi
Kostumografe & Skenografe: Agnesa Malushaj
Inspicient: Bajram Mehmetaj
Ndriçues: Mursel Bekteshi

Aktorët:

Shkëlqim Islami
Agron Shala
Valina Muçolli
Beslidhje Bytyqi
Labinot Lajçi
Kreshnik Malushaj

HAMLETI SIMBAS HORACIT  


Princi Hamlet i biri i Mbretit Hamlet, Klaudit, Polonit e Gertrudës, vëlla i Ofeisë dhe Laertit, armik i Fortimbrasit dhe dashnor i Horacit, nuk lë gurë pa lëvizë për me ardh në pushtet.


Galeria


Video