"NJERIU QË MUNGONTE"

Autor: Zymber Kelmendi

Regjia: Isa Qosja

 

Skenografia: Shqipe Kamberi

Kostumografia: Samka Ferri

Skulptor: Agron Blakçori

Kompozitor: Korab Shaqiri

Aktorët:

Teuta Krasniqi

Basri Shala

Agron Shala

Doresa Rexha

Gani Rrahmani

Agroni, për disa  vite  ka  qenë  i zhdukur  i luftës.  Një  natë ai kthehet në  shtëpi. Kjo e shokon familjen      e  tij.  Në  mesin e  tyre, lind një dilemë:  si do  t’u tregojnë të  tjerëve  për kthimin e tij! Shumë  projekte  janë  bërë  në  emrin e  “rënies  heroike”  të  tij.  Nëse  ai  del,  do dalin telashe për  përfituesit  e  projekteve.  Familja  e  tij merr  një  ndihmesë  financiare  si familje  e  dëshmorit, dhe ato të  ardhura  i kanë  futur  në  kredi.  Tashmë  Agroni ka dy  rrugë; të  dal hapur  në  publik, apo të pres  përfundimin  e  projekteve. Koha kalon dhe  Agroni  është  brenda.  Në  oborrin e  shkollës qe  mban emrin e  tij,  pritet  të vendoset Shtatorja  e  tij.  Ai  tashmë  ka  marrë  një  vendim!


Galeria


Video