• Sot
  20:00
  24/01/2018

  Shfaqja “Zoti i masakrës”

  nga Jasmina Reza: regjia Besfort Idrizi – Programi: Skena e vogël e vogël

 • e Enjte
  20:00
  25/01/2018

  Baleti “Një legjendë për dashurinë”

  – koreograf: Pullumb Agalliu

 • e Premte
  20:00
  26/01/2018

  Shfaqja “Zoti i masakrës”

  nga Jasmina Reza: regjia Besfort Idrizi – Programi: Skena e vogël e vogël

 • e Shtunë
  20:00
  27/01/2018

  Shfaqja “Zoti i masakrës”

  nga Jasmina Reza: regjia Besfort Idrizi – Programi: Skena e vogël e vogël

 • e Diel
  20:00
  28/01/2018

  Shfaqja “Rojat e Taxhit”

  nga Rajiv Joseph; regjia: Altin Basha – Shfaqje mysafire nga Bash-Art dhe Teatri Kombetar Eksperimental

 • e Hënë
  20:00
  29/01/2018

  Shfaqja “Rojat e Taxhit”

  nga Rajiv Joseph; regjia: Altin Basha – Shfaqje mysafire nga Bash-Art dhe Teatri Kombetar Eksperimental

 • e Martë
  20:00
  30/01/2018

  Shfaqja “Bordel Ballkan”

  nga Jeton Neziraj; regjia: Andras Urban

 • e Mërkurë
  20:00
  31/01/2018

  Shfaqja “Bordel Ballkan”

  nga Jeton Neziraj; regjia: Andras Urban